Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
addikt
Szerintem meg maximum 10 ezret ér meg! De ha csak kevesebbért lenne rá vevő, akkor sem szabad meglepődni! A 3G-s Nanokat is már alig lehet eladni 15 felett (azaz lehetetlen)! A 4G-s Nanokért sem igazán adnak már 20 ezret sem, de ez változó! (Hidd el, tudom mit beszélek. Nem egy iPodot vettem eddig!
) Esetleg próbáld meg vaterán eladni, ott többekért mennek még, igaz a vételárból le is csippentenek ott. De itt a PH!-n azok a hozzávetőleges árak, amiket leírtam!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A20e 32GB /Független/Szép állapot/Számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Részletre elviheted Bankmentes , Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű iPhone 13 128GB Fekete (midnight) független, 100% aksi, 1 ÉV GARANCIA, 14 Napos elállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Esetleg próbáld meg vaterán eladni, ott többekért mennek még, igaz a vételárból le is csippentenek ott. De itt a PH!-n azok a hozzávetőleges árak, amiket leírtam!