- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
supercow
őstag
Nekem általában partnerem küldi postán, a hozzászólásban csak a postai ügyintézést és a vámot mondtam. A rendelést általában az adott áruházban kifizeted kártyával, ha van. Ha nincs, akkor banki átutalás, ami hosszabb idő (pénz kimegy 3-5 munkanap, visszaigazolás, csomagolás, küldés stb).
Paypal-hez hasonló virtuális számla szolgáltatás, amit sok helyen elfogadnak és magyarországon is működik:
moneybookers.com Bővebben: link
(az én ref. számom van megadva ha esetleg regisztrálnál)
Kb. 2 munkanap a pénz feltöltése magyar belföldi átutalással. A cég oldalán listázva van csomó áruház, ahol így lehet fizetni. -
Pá
addikt
Mi volt ezekben a vicces? A Zen minden szempontból rosszabb kivéve a hangminőséget, ami ha jól emlékszem 90 vs 100, ráadásul nem tudhatjuk mennyit csalt a gyártó ezekkel az adatokkal, és még ha tényleg ennyivel jobb is a zen, ne felejtsd el, hogy mp3at fogok rajta hallgatni, utcán, nagy háttérzajjal és valószínűleg nem is hifi minőségű fejhallgatóval, egyszóval nem hinném, hoyg ez les za szűk keresztmetszet, sztem legalább ilyen fontos hogy meddig bírja az aksija, ebben jobb az iPod, és tudom ez szubjektív, de nekem külsőre is sokkal jobban bejön. Sőt továbbmegyek, nekem a zennek már a külseje eleve kizáró tényező, ilyennel egyszerűen nem mutatkoznék utcán.
Egyébként én is így gondolom, megérdemlem ha iPodot veszek, azért annyira nem lehet rossz.
szerk: ja kifelejtettem még egy ''gyenge'' érvemet, az árat... Te szerencsés vagy, hogy neked mindegy mennyibe kerül.
[Szerkesztve] -
supercow
őstag
Átengedik, nem nagy kunszt, én rendszeresen kapok csomagban műszaki cikket (legtöbbször hardvert) postán, sima csomagban, soha nem kellett érte vámot fizetnem.
-
Kraptor
őstag
Hát én még régebben küldözgettem sokmindent az USAból és mindig szartak az egészre, mert mindegyikre az volt írha, hogy ajándék, stb. Egyszer szívóztak de pont olyan csomaggal ami tele volt tankönyvekkel és irataimmal, meg egy csomó kazettával, home movieval, tehát nem műsorossal. Meg volt benne 2 db GBA és azzal kezdtek szórakozni, hogy fizessek 40K vámot, mondtam anyád tartsák meg a 2 GBAt és adják oda a személyes irataimat mert az fontos szarok a GBAkra(rokonok gyerköceinek lett volna). A csóka egy kicsit szívozott azt eltépte a papírt és mondta, hogy haladjak.
Szerintem ebayen keresztül érdemes, mikor magánszemély adja fel ls megkéred, hogy azt írja rá, hogy használt, vagy személes cucc vagy valami ilyesmi akkor már lehet, hogy nem fognak szívozni de már nem tudom. Velem eddig 1x szívóztak de az már vagy 3 éve volt. -
Pá
addikt
Köszi, megnézem az Zen microt is, de ha tényleg 40000 ft lenne így az iPod azért nem mindegy az a +50%, annyival jobb lenne a zen?
szerk: na megnéztem, első bekkre csúnyább mint az iPod és kevesebb ideig bírja az aksija egyetlen előnye, hogy olcsóbb ha itton veszem, de ha sikerül rendelnem külföldről akkor még drágább is lenne, szóval nem hinném, hogy zen microt vennék.
Egyébként inkább meséljetek erről a vám meg ilyen dolgokról, hogy is van ez?
[Szerkesztve] -
_cirmos_
őstag
még egy voks a zen micro-ra. és amerikából rendelni elég problémás szerintem. ha ismerős hozná az biztos egyszerűbb, de így a vám meg papírmunka meg stb... akkor inkább hozass az eu-ból, az talán egyszerűbb valamivel, és vannak olcsó helyek (bár a zen microt néztem bécsben, átszámítva 60k akárcsak itthon).
-
Pá
addikt
sziasztok!
Nincs valkinek tapasztalata a címben említett manőverrel kapcsolatban?
Csak mert itthon 75 000Ft ért láttam, ugyanazt az iPodot(mini), ami Amerikában 199$, tehát postaköltséggel is kb 40 000Ft lenne, sztem annyit megér a cucc. Szóval arra lennék kíváncsi, hogy lehet-e ilyet, és ha igen, hogy megy ez, mennyire megbízható, hogy és mikor kell fizetnem, mikor kapom meg ilyesmik érdekelnek.
Ja és tudom, hogy mp3 player választásra van külön topic, ezt nem is azért nyitottam, de ha véletlenül hasonló árban tudtok egy fényévekkel jobb lejátszót(akár ugyanígy külföldről) akkor azért ne tartsátok magatokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bittorrent topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben