Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
- később visszatérek ha lesz időm. [i5C - SE]
-
törölt tag
Üdv, most már on, beléptem ma mint "szűz" IOS user egy iPhone5c típussal. ~7 év droid után mibe nyúltam?
-
törölt tag
válasz Peterzon94 #205153 üzenetére
Huawei Y6, de ez veri tempóban.
-
törölt tag
Na na skacok, fordult azért már telefon a kezeim között (Lumia-Droid).
Ez a régi teló utolsó 3-4 telefonom üti, ami árba elmegy a 35k felé nekem nem lassú ez az 5C. Tudom miben vágtam a nagy fejszét.
-
törölt tag
válasz Kiskokó #205177 üzenetére
Beléptem vele, látom a párom SE típusa milyen, pattog-forog. Nekem ez a Droid után pattog-forog néha gondolkodik, de a Droid az fagyott konkrétan 2 GB RAM-l és HD kijelzővel 4 magos SoC-l. Ez még 1,5 nap fagyni nem fagyott, a Safarinál lassult be, azon kívül megy minden pattentül. Eddig körberöhögi a másikat.
-
törölt tag
Amúgy, ha rádugom laptopra fel-le dobálja plusz a hangjelzés. A géppel van a baj (kontaktos az USB) vagy a telefon? A gépre jobban saccolok, a pároméval is ezt csinálja, csak akkor addig iTunesról se tudok zenét rádobni..
-
törölt tag
A 6,5 óra SoT SE-l normális?
-
törölt tag
Skacok valami széria hibája van az SE-nek? (Kijelző, mb hasonlók)
-
törölt tag
Alapvetően amúgy mi az előnye a IOS-nek a Droiddal szemben? Alapvetően, régebbieket használtam Droid szinten is 2-4-5-6, 7 a fölött nem is volt, de úgy láttam valami mindig hiányzott.
Itt most az 5C megakadt 10.3.3, biztos nem mai, de nem is dadog/akad, mint a Droid. Tudom almát körtével esete, de úgy látom azért valamilyen szinten az Apple jobban supportálja az eszközeiket, mint a Droidos gyártók (kivéve a Pixelek és azt hiszem a One-s cucclik meg a HMD). Azért vicc, hogy nem lehet megírni az OP. rendszert droidon a gyártóknak.
Amúgy más, azzal azért nyugtassatok meg, hogy nincs nagy vírus IOS-re ugye?
Mondjuk Droidon kaptam már hasonlót, de azt is Weblapon, hogy töltsem le ezt hozzá a Playből.. (Jó 14 voltam nem 20 tehát..)
Olvasom, dilemmáznak páran a váltásra, ha így tartja magát még én is idővel beruházok.
-
törölt tag
Kenjem a hajamra, a kábel a ludas a pc csatlakozásnál...
-
törölt tag
Kérdés a következő: a Lightning kábelnek mind a két oldalát bele tudom "dugni" az iPhoneba, na de az normális, hogy csak az egyik oldalán kapja a naftát?
Úgy tudom mind a két oldaláról kellene nemde?
-
törölt tag
Igen srácok megint én, megint kábel és oktassatok melyikre gyanakodjak.
Az 5C-m az én kábelemmel trükközve megy, pároméval sehogy se (neki az SE-t pöcc-röff bedobja) szóval akkor most a port kontaktos vagy a kábelekkel van a bibi?
-
törölt tag
Üdv újra megint én és ismét kábel gond.
Nos a hiba továbbra is fenn áll, sőt a kábelt "nyomni" kell, hogy töltse a telefont.
Szakiktól kérdezem, de feltűnt egy kis gond a töltővel is.
Bedugom eléggé fura hangot ad ki, de másik töltővel nem csinálja a hangot. A konnektor is ua.Kezdek félni, de páromét nem tenném a vásárra mivel neki nincs gond a töltőjével.
Vagy blankoljam meg a kábelt és használjam úgy? Láttam már hasonlót.
-
törölt tag
-
törölt tag
Normális, hogy fityeg? Nem a hsz-t akarom növelni, csak így átláthatóbb a folyamat.
Akárhogy takarítom, porcica nem jön áramot nem akar felvenni.
A gyári adapter meg "sípol" azzal nem akarom tönkre vágni a telefont. -
törölt tag
válasz dud998 #207904 üzenetére
Hát, amennyire nyüstöltem érte csóri kábelt, gondolván sz@r az utángyártott, elég jól bírta a gyatrát.
Megy mind a két oldaláról a töltés (eddig 1-l alig ment) most várom, hogy töltődjön aztán megnézzük azt az iTunest, mert már alig bírom zene nélkül, a lapos meg nincs mindig nálam... -
törölt tag
válasz dud998 #207911 üzenetére
A zenéim a PC-n vannak, az iPhone majdnem "szűz" üres ilyen szinten. FB-Messenger egy apróbb játék pár kép és almás.
Ennyi van, jó formán párosítani nem tudom az a bajom, pedig fél perc alatt ott lenne rajta az összes zene..
Megnézem a progit is, de előbb tudnám csatlakoztatni a géphez a telót.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek