Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
beer1
aktív tag
Hello, lenne egy pár kérdésem iPhone 6s7\7+ al kapcsolatban.
A lényeg az hogy szeretném kipróbálni ezt a rendszert és a fent említett telefonokat néztem. Ezelőtt még nem volt apple termékem és így akad egy két dolog ami érdekelne.
Először is: ugye van a 32gb-os verzió es érdekelne hogy mennyire elegendő ez, mennyi szabad hely van amit a rendszer és alkalmazások hagynak?
Szóval el lehet rajta férni pl 2-3 évig?
Használnám: zene hallgatásra (elég sok zenem van )
Ezenkívül 3-4 játék (helyigenyesebbek is)
Fotó (kb napi 10db, videó kevesebb max heti 1-2)
És nagyobb mennyiségű office fájlok.
Plusz az appok.
Kb ezzel a használattal 3evig elférnék rajta? Ez azért lenne fontos mert néztem a 7plusz modellt az 32gb változatban belefér a keretembe viszont 128gb 7 kb a 7 + árán van.
Igaz valamit valamiért bekell áldozni.
Végülis itt szóba jöhetne a 6s + is ha az van olyan jó mint a 7+ , de igazából nem tudom hogy nyújt e annyi pluszt a + hogy többet költsek rá vagy elegendő lenne a 6s\7??Továbbá érdekelne, lehet kicsit hülyén hangzik de wpt és droidot használtam és azon tudtam, hogy működik ez.
Tegyük fel hogy van egy nCore vagy hasonló oldal és hogy onnan tudok e letölteni pl filmet vagy sorozatot?
Vagy ez nem működik iOS en? Ezenkívül bármilyen letöltés pl word ppt pdf fájl letöltése egy adott weblaprol?Érdekelne még, használattal kapcsolatban pl: az üzemidő, hogy kibír e egy teljes napot, ha sokat használom? pl. fb Messenger YouTube böngészésre, a fent említett fájlok olvasása stb.
Kijelzonel itt gondolok a sima modellekre, nem zavaró a kis felbontás? Vagy ezt nem lehet észrevenni?Nagyjából ennyi jutott eszembe hirtelen. Bocs ha hulyesegeket kérdeztem, vagy hülyén fogalmaztam.
-
beer1
aktív tag
válasz syIex #171320 üzenetére
Igazából nálam szóba sem került a plusz verzió, a 6s/7en gondolkodtam iOS vonalon. De mostanában megtetszett a Huawei mate 9 ami ugye elég nagy es így elkezdtem nézni a i7 plusz verziót is.
Igazából döntés képtelen vagyok mostanában telefon téren, mert ez is tetszik meg az is jó. Túl sok a választék 😀 -
beer1
aktív tag
Udv
Lenne egy gyors kérdésem.
Ha van egy telefon ami szolgáltató függő, de kp-ra lett megvéve akkor azt tilthatja a szolgáltató? -
beer1
aktív tag
válasz icecave #171404 üzenetére
A lényeg az hogy Szolgáltató függő, de kp ra vették, amiről számla is van. És azt a telefont cserélték gariban újra ami most eladó, garanciával számlával és adásvételivel. És azért kérdeztem hogy ilyen esetben lehet e vmi probléma pl tiltás vagy ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
-
beer1
aktív tag
Ha gariban cserélnek egy telefont akkor az egy ev garancia újra indul vagy folytatódik tovább a régi teló gari ideje?
-
beer1
aktív tag
válasz ittakary #171474 üzenetére
Meg csak nézegettem, és sokat láttam hogy új gariban cserélt és valamelyikre 3honap gari valahon 1 év valahol x hónap, remélem érted? Es ezért kérdeztem hogy hogyan is van ez hogy valahol újraindult valahol folytatódik..
Amúgy ez egy vodas telefon lenne amit néztem, nem tudom náluk hogy zajlik az apple garanciáztatás.. -
beer1
aktív tag
válasz FollowTheORI #171511 üzenetére
Akkor sem értem hogy működik ez, mert sok hirdetésben hardverapron láttam hogy cserélt és aktivalastol 3hono garancia, valahol 1ev.. valahol csak egy adott. X hónap.
-
beer1
aktív tag
iPhone 7/7+ tulajok nektek milyen az iOS 11? Működik minden rendesen? Nem meríti a telefont?
Csak azért kérdeztem mert tervben a vétel és ht szeretném ha jól működne. -
beer1
aktív tag
válasz univerzita #171510 üzenetére
De náluk mostanában legalább nem hallani hogy nem jó a rendszer 😂😂
-
beer1
aktív tag
válasz univerzita #171541 üzenetére
De régebben a 10.x széria jó volt nem? Vagy az is ilyen bugosan kezdett?
Mostanában meg a 11 miatt jön hetente ha jól sejtem. -
beer1
aktív tag
válasz univerzita #171543 üzenetére
Értem, az biztos Hogy semmi sem tökéletes.
Es pl milyen újításokat hozott az ios 11? -
beer1
aktív tag
Sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy Szolgáltató függő telefont lehet e függetleníteni? Vagyis a szolgáltatónál hogy gari meg minden meglegyen?
-
beer1
aktív tag
válasz Akelaus #171639 üzenetére
És mennyibe kerül egy fuggetlenites? Mert én is olvastam valahol hogy október vége felé ingyenes lesz vagy vmi ilyesmi.
A telefon egy összegben lett véve vodas, na ezt a telefont gariban újra cserélték és így most eladó es érdekelne, csak hogy olvastam hogy lehet függetleníteni és ezért kérdeztem hogy mi a teendő. Amúgy ha adásvételivel veszem úgy akkor már nem én leszek a tulajdonos? -
beer1
aktív tag
Az iPhone 8/8+ milyen újításokat hoz a 7/7+ hoz képest?
Sokkal erősebb lett a hardver? Esetleg
Szoftveres újítások? -
beer1
aktív tag
iPhone 6s/7 éri megvenni és miért?
-
-
beer1
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy iPhone 7 első indításkor, úgymond aktiváláskor kell e SIM kártya? Vagy elég ha wifin vagyok csatlakozva? -
beer1
aktív tag
Hali
Azt szeretném tudni, hogy az ébresztő óra hangerejet lehet e valahol állítani, mert elég csendes!? -
beer1
aktív tag
Üdv
Azt szeretném kérdezni, hogy van e olyan app amivel offline lehet zenét hallgatni, de nem úgy hogy gépről ráteszem , hanem pl mikor van wi-fi betölti és azt tudom offline hallgatni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Suzuki topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.