Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsnorbi21
tag
válasz AGE-T #174317 üzenetére
Biztos, hogy nem az a baja mivel én telón csak a munkahelyemen nézek YouTube-ot ahol nagyon gyenge a wi-fi, ezért 360p-re (max 480p) korlátozom, és így is tűz forró és merül.
Bele se merek gondolni mi lenne ha 1080p-re állítanám
Mindenesetre remélem hamar javítják mert elég kellemetlen. -
zsnorbi21
tag
válasz elekreg #174612 üzenetére
Ezek azért nem olyan hű de nagy innovációk..
Nekem például bőven elég a 32GB-os i7, amit tavaly Londonban megvettem 599 fontért, most fizethetnék egy százassal többet a 64-esért.
Gyorstöltő és vezetéknélküli töltő - ha jól tudom egyiket se tudod használni, amíg nem veszel plusz pénzért erre alkalmas töltőt.
BT, GPS, 4G, NFC - az ég világon semmi gond velük, hibamentesen, pillanatok alatt működik a mostani is.
Az egyetlen dolog amire azt mondom, hogy juhéé, az a 4K60FPS, és mindez az új tömörítéssel(amit a 7-esem is tud) nem is foglal annyi helyet mint előtte.
Persze ez csak saját vélemény.[ Szerkesztve ]
-
zsnorbi21
tag
válasz nederlanden #185096 üzenetére
Bocs de pisztolyt fogtak a fejedhez, hogy fizess ezért 5 ezer Ft-ot?
És amúgy hogy tudod eldönteni ilyen rövid idő alatt, hogy szart se ér?Nekem egyébként volt fent a wowfixit féle 3-4 hónapig, aztán úgy láttam hogy karcos a telefon sőt, nagyon paráztam, hogy ha leejtem nem fog védeni. Így letöröltem róla LCD tisztító kendővel és lám, a karcok is eltűntek.
De azóta se raktam fel rá ilyen réteget, inkább üvegfóliát használok attól nyugodtabb vagyok.
-
zsnorbi21
tag
Aki 12 bétát használ, másnál se lehet iMessage-en egy beszélgetésben képet beszúrni?
Ha a fényképező ikonra nyomok rögtön a kamera jön fel, és nem lehet a galleriat megnyitni mint eddig.
-
zsnorbi21
tag
válasz buci30 #185922 üzenetére
Nálam fent van az ios 12 6.-a óta, teljesen jól üzemel, napi használatos i8-on van.
Akksi idő tökéletes,ugyanolyan mint 11.x-en volt. 1,5 napot elvagyok vele normál használattal.
Amiket említettél is teljesen jól működnek, nem vettem észre semmi hibát.Most frissítem a béta 2-re, remélem nem rontottak el semmit
[ Szerkesztve ]
-
zsnorbi21
tag
Üdv,
Aki iOS 12 dev. béta 3-at használ, megnézné, hogy a háttérkép beállítás működik-e rendesen?
Nem tudom a választott képet kicsinyíteni vagy mozgatni, így elég hülyén lehet csak képet beállítani bárhova is háttérképnek. -
zsnorbi21
tag
válasz buvartacsko #187093 üzenetére
Viszont eddig nem kapcsolta be magától.
-
zsnorbi21
tag
Hali!
iOS 13 bétázóktól kérdezném, hogy Bank appok (OTP Smartbank és Revolut) működnek rendesen?
Szükségem van mindkettőre, ha van velük gubanc akkor kihagyom a bétát egyelőre. -
zsnorbi21
tag
Sziasztok!
Gmail-es e-mail címem van évek óta, az icloud-ba is ezzel jelentkezem be, de szeretnék eldobni minden Google szolgáltatást ezért @icloud.com e-mail címet szeretnék.
A kérdésem, hogy a megvásárolt appokkal, icloud drive cuccokkal meg fotókkal mi lesz, át lehet őket húzni az új fiókra?
Mi a legegyszerűbb módja az átköltözésnek?Bocs ha hülye kérdés, csak szeretnék biztos lenni benne, hogy minden megmarad.
-
zsnorbi21
tag
Apple Pay témához: Tuti köze van a Wirecard botrányhoz, a Curve pl. teljesen leállt, nem lehet használni a kártyájukat. (https://community.curve.app/t/wirecard-updates/22539)
-
zsnorbi21
tag
Sima 15 pro mikorra várható a telekomnál, tudtok valamit? Szín mindegy.
Másik kérdés: havidijban 2000 Ft a különbség a 14 pro és 15 pro között, 22 havi részletre. Megéri várni a 15-re vagy csapjak le a tavalyira amíg még van? -
zsnorbi21
tag
Sziasztok!
Telekomban vásárolt iPhone 15 Pro-val van gondom, ilyenkor garanciális ügyintézésre hozzájuk kell vinnem a telefont? És van rá esély, hogy cserélik vagy elküldik mindenképp bevizsgálni és megjavítják? Ilyenkor gondolom nincs cseretelefon a javítás idejére.
Szerencsére nem kellett még az évek alatt ilyennel foglalkoznom így nem tudom mi az eljárás, köszi a segítséget előre is
-
zsnorbi21
tag
válasz tuzpenge #312879 üzenetére
Köszi, akkor keresem őket inkább. Ezek közül melyiket ajánlod?
A csatlakozó nagyon laza volt már 1-2 hónapos korában is, mostanra már majdnem használhatatlan. Kitisztítva is, gyári kábellel is, más USB C kábelek (pl. Ikeás) pedig a legkisebb szellőtől is kihúzódnak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest