- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddieke666
aktív tag
Sziasztok!
Létezik 16 PM-hez vízálló tok? Kerestem, találtam is, csak nem tudom tényleg vízálló-e.
-
eddieke666
aktív tag
Sziasztok!
Létezik olyan magyar nyelvű oldal van videós csatorna ahol különbőző tippeket tanácsokat adnak a telefon használatával kapcsoltaban. Gondolok itt videózás, fényképezés és ezek szerkesztésére elsősorban, de minden más is érdekel. A telefon 16 PM, bár nem tudom van-e jelentősége.
-
eddieke666
aktív tag
válasz
szabonagyur #325857 üzenetére
Természetesen be, és jó aljzatban volt a töltőkábel is.
-
eddieke666
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon új vagyok iphone vonalon, ezért lehet hogy hülyeséget kérdezek. Ma powerbank-al akartam tölreni a telefonom, de egyáltalán nem vette a töltést. Van valami szabvány ami miatt nem veszi, vagy valamit be kell kapcsolni/állítani?
-
eddieke666
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani olyan programot, amiben előre tudom rögzíteni a beosztásomat akár évekre előre? Olyanra gondolok mint androidin a workorg nevű alkalmazás.
-
eddieke666
aktív tag
Van itt olyan, aki a MM-től rendelte meg a 16 PM-et kamatmentes hitelre? Amennyiben igen, kapott már bármilyen visszajezést az MM-től a sikeres bírálat után?
-
eddieke666
aktív tag
Sziasztok!
Iphone 16 pro max vásárlásán gondolkodom. Android vonalról jönnék, ott is egy 5 éves telefont használok már. Kérdésem a következő lenne. Milyen kijelzővédőt és tokot ajánlanátok? UAG tokot használtam eddig, sokszor hasznát vettem a védelmének. Mostanában azonban már nem követek ezeket a dolgokat. A fólia az M.M. féle hidrogél fólia, de gondolom van ennél jobb is. Amennyiben lehetséges itthonról vásárolnám meg ezeket, kivéve ha megbízható külföldi bolto tudtok ajánlani.
-
eddieke666
aktív tag
válasz
burgatshow #320983 üzenetére
Köszönöm. Akkor ha a kezemben van a vásárlást igazoló számla, akkor lényegtelen kinek a nevére lett vásárolva a készülék?
-
eddieke666
aktív tag
Sziasztok!
Azon gondolkodom, hogy egy ismerős segítségével külföldön vennék Iphone-t. Amennyiben probléma lenne vele a garanciális javítás hogyan müködik? Lehet külföldön más nevére megvenni a készüléket, hogy később ebből ne legyen probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest