Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
válasz stickermajom #256955 üzenetére
2 évre, de elvileg igen. Nekem is új téma ez
-
félisten
válasz stickermajom #257175 üzenetére
Ami nem 5G kepes eszkoz ott latszik mar csak ahogy nezem.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz stickermajom #257175 üzenetére
Nekem Xr van, ott még megvan, de akkor az 5G képes eszközöknél úgy látszik kikerült a kapcsoló.
-
tibi020
tag
-
noorbertt
őstag
válasz stickermajom #257235 üzenetére
Csak kihuzza a multitasking ablakból de semmi. Megnyitom és marad az.
-
noorbertt
őstag
válasz stickermajom #257245 üzenetére
Webrtc -t próbáltad kamera kép miatt? Nekem az sajnos csak belső hálón megy iPhone alatt, pedig azzal a kieggel nincs késés....
Közben megvan a "megoldás :
https://community.home-assistant.io/t/frigate-mobile-app-notifications/311091/199 -
nagyúr
-
nagyúr
válasz stickermajom #257421 üzenetére
Többen felrótták már az Epülnek (tesztelők) de sajnos eddig nem jártunk szerencsével.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
MzperX07
tag
válasz stickermajom #257541 üzenetére
Hát fejest semmiképp sem akartam ugrani a dologba, nem vagyok könnyen megdumálható, de meghallgatok mindenkit
Apropó. Ismerős tavaly nyáron vett SE2020 +20Watt töltő. Csak azzal használja a gyári kábellel és 85%-nál tart. Nekem anno az i8 akkor degradálódott hamar, amikor autóban töltöttem erős árammal (azért azt hozzáteszem, hogy rajta volt 100% után is sokszor, illetve lemerítettem 10 alá, mert majd úgy is az autóban feltöltöm ).Ráérek tölteni igazából. Csak azt mondták, hogy azok a régi 5W töltőfejek tönkreteszik az új telefonokat.
[ Szerkesztve ]
-
noorbertt
őstag
válasz stickermajom #257564 üzenetére
Ráadásul nagyon smooth a bitwarden ios alatt, ahhoz képest hogy ez egy open szósz, Android alatt sosem volt lesz ennyire jól használható.
Feleségnek is fent van és úgy osztunk meg kódokat vagy akár csak taj és egyéb számokat az eszközökkel..
-
veterán
válasz stickermajom #257564 üzenetére
Letöltöttem. Hogy tudom a chrome és a kulcskarika jelszavait áttenni bele?
-
veterán
válasz stickermajom #257569 üzenetére
Köszi.
Tegnap átállítottam de sajnos ez sem oldotta meg. Olvasgattam a neten sajnos nem csak én szívok vele és egyelőre úgy tűnt, hogy nincs univerzális megoldás... Mindenkinek más működik.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
pecccccccca
őstag
válasz stickermajom #257608 üzenetére
WTF???
Hülye?
Hol írtam én ilyet? Kérlek ne kombinálj.Ha nem indokolná semmi akkor nem létezne tárcsázó hang. Hidd el sokak hasznát veszik.
[ Szerkesztve ]
Humorban nincs helye tréfának!
-
atala
addikt
Sajnos sok ilyen kis bosszantó dolga van az IOS-nek. Rengeteget tud a rendszer, (sokszor felesleges dolgot), de az alap dolgokat meg sokszor nem.
Nekem pl az is hiányzik, hogy amikor elkezdem begépelni a telefonszámot, és már hívtam valamikor azt a számot, nem "emlékeszik" rá és nem egészíti ki, a teljes számot be kell pötyögni. -
Noxy
veterán
A japánok meg a kamerahang miatt duzzogjanak mert ott nem lehet kikapcsolni? Ellentétben ezzel, amit ki lehet. Komolytalan dolgokon megy itt sokszor a felesleges vita.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
merqree
őstag
válasz stickermajom #257616 üzenetére
Androidról érkezvén, gondoltam, evidens dolgok ezek
-
Mátésum
aktív tag
válasz stickermajom #257985 üzenetére
Köszi!
-
Noxy
veterán
válasz stickermajom #258308 üzenetére
Vagy ez [kép] 9$-ért. 2 éve itt lifeg a laptopomban. Hibátlan.
A 1.5 $-ért vett üvegfóliát meg azért kellet ledobnom mert a jobb alsó sarka 1.5 év után bemattult a hüvelyujjamtól.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
pecccccccca
őstag
válasz stickermajom #258308 üzenetére
Starbucks-ban fonti!!!
Ikeással be se mehetsz.Humorban nincs helye tréfának!
-
noorbertt
őstag
válasz stickermajom #258419 üzenetére
+1
AppleCare + és egy neked tetsző tok.
-
Mátésum
aktív tag
válasz stickermajom #258476 üzenetére
Köszi!
-
félisten
válasz stickermajom #258644 üzenetére
Sima 13-n talán utolsó iOS frissítéssel nekem is van hasonló bug, de nem hidegben hanem bent, random.
-
Nordik
őstag
válasz stickermajom #258963 üzenetére
Én se, de ezekszerint 5G modelleken aktivalodik. Számítva rá, hogy úgyis korlátlan a net csomag.
-
félisten
válasz stickermajom #259297 üzenetére
Igen, mert minden QR kódot egyesével olvasol be és azt berakja az egészség appba, mint külön egészségügyi dokumentum.
Ugyanúgy működik, mint a másik, korábbi megoldás ahol volt egy oldal ami beolvasta a QR kódot és abból raktad a Walletba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest