- Notepad++
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz Ringloszilva #93715 üzenetére
én nem szoktam trollkodni, meg szélsőséges dolgokat irni - veled ellentétben -, és sűrűn kimozdulok bidapestről, sokszor elutazunk pihenni vagy látogatóba valahová hétvégente, a hosszú hétvégéken az ország távolabbi pontjaira is, legutóbb (3 hete) pécsett voltunk, ahol tökéletes az lte lefedettség, útközben is jelentős hányadban volt lte elérés, és a hálózat csak a hosszú alagútban tűnt el.
van olyan hely, ahol csak gprs van, még edge sincs, például a szülői ház környéke is ilyen, pedig oda is leutazunk néha, de ott is hamarabb lesz lte, mint 3g.
igaz, akinek a facebook sebessége a mérvadó, meg nem lte képes 4s telefonnal nézi, hogy hol van lte elérés, annak ezt felesleges magyarázni...
tudom/tudjuk, neked nem kell lte, nem kell 5 GHz wifi, akár mobilinternet sem, de nem mindeni így van ezzel.Gsx-rr; még attól gyengébb. alacsonyabb kategóriás samsung, sony...stb telefonok is tudják.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
TheMarci
addikt
válasz Ringloszilva #93715 üzenetére
És az a baj, hogy igazad van. Nem tudok úgy elmenni hétvégén bárhova vidékre (nem nagyváros, falu, kirándulás), hogy ne legyen a legjobb barátom a nincs szolgáltatás szöveg. Ez a 9x%-os lefedettség szöveg miatt meg sokszor sírni tudnék. :/
Do You Dream?