Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihail38
senior tag
válasz
dnelb #337099 üzenetére
Mert minden telefonon van lehetőség arra, hogy fel vedd vagy elutasítsd a hívást, még egy nyomógombos hulladék telefonon is… azt meg végképp nem értem minek erre a oldalsó gomb nyomkodása, hogy megszakítsam a hívást nekem ez döbbenet.
Véletlenül sem gondolnak arra, hogy legyen egy piros és egy zöld ikon hívás közben és a kijelzőre koppinva tudjam fogadni vagy elutasítani a hívást lehet ez már túl egyszerű és ez nem illik egy ilyen nagy volumenű cég mint az Apple stílusához…..kb ilyen sorrendben
Az is döbbenet, hogy 2025- ben ilyen témával kell foglalkozni egy telefonhívás megszakítsa hogy működjön….
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest