- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
Jelenleg CD-ről.
2006-os Honda Jazz az autó, a fejegység egyetlen extrája kis túlzással, hogy a rádió RDS-es. AUX csatit is nekem kellett beszerelnem, a német piacos példányokba nemigen raktak, pedig az akkori full extra alatt van eggyel.
Ennek ellenére nem akarok fejegységet cserélni, nem szabványos DIN méretű, a műszerfal része, és bár létezik beépítőkeret, de nem túl esztétikus, itt-ott eláll és színben sem passzol a visszajelzések alapján. Így maradnak a BT ketyerék, ha telefonról akarok zenét hallgatni.
Korábban Watch-ról nyomattam, de amióta van ez a vírusmizéria, és többet vagyok otthon, azóta nem hordom, nincs is párosítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Ukrajnai háború
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T Pro 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest