Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
golfvariant
aktív tag
válasz
Tsebacsi #302053 üzenetére
Szerintem azért van a telefon hogy használjam, ne azért hogy olvasgassak utána. Ha arra lenne igény, akkor még mindig C64 szintű kódsorokat írogatnánk parancssorba.
Mondhatnák, hogy ha hívást akarsz elutasítani akkor keresd meg a manualban és üsd be a call_refuse parancsotMostantól még a ruhaszárító manualját is el fogom olvasni
Egyénként annyira tipikus, ha valaki leírja a tapasztalatát, és nem tetszik nektek, azt csak támadással tudjátok fogadni. Pedig írtam jó dolgokat is, viszont tényleg van pár nomád szokása az androidhoz képest.Pedig még nem is az apple innovativitását támadtam, mert hallgatva az Iphone használó kollégákat, a többi gyártótól évekre le volt maradva az innovátor
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest