Hirdetés
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
haddent #298761 üzenetére
haddent
Milyen időt? A portfóliójuk 4db új telefon minden évben. Ezt egy ekkora gigacégnek ekkora probléma optimalizálni a kiadás előtt? Most akkor a "Just works" jelmondat már nem él? Amúgy túl sokat nem tudnak csinálni. Az órajelekkel és talán a fesz.szabályzással tudnak mókolni, de ha még csak most tanulják a a cpu esetén a scheduler optimális beállításait, akkor azt egy kicsit gáznak tartom.
markknight
Hát ezt én is sajnálom. Sajnos már én sem. Max akkor, ha szétázik az utca és ömlik le a víz a leejtőn az utcában
Hát ez az, hogy a simák jelentősen jobban bírják. A sima 15 is majdnem 1 órával tovább húzza összességében is, mint a 15 Pro. Játék alatt meg ennek a többszöröse. Most fogják cserélni nekem az akksit a 13 Pro-ban, és ahogy nézem marad is nálam az a teló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- 3D nyomtatás
- Windows 10
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Wuthering Waves
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest