- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gerner1
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Sziasztok! Egy Apple szervízben vettem egy 1m hosszú USB A Lightning kábelt. Kibontáskor nagyon furcsa volt, hogy cikcakkban van hajtva a kábel, nem a tipikus Apple kör alakú papírra volt feltekerve, aminek két fülét kell feltépni. Csak úgy benne volt ide-oda hajtogatva. 2005 óta több Apple gép, iPhone, iPad kábelét bontottam ki és ezidáig egytől egyig szépen fel volt tekerve körbe. Lehet hamisítvány?
MFI logo sehol sincs és neten már találtam hamis kábelről olyan képet ahol ugyanúgy két vonalkód van a doboz alján. Ugyanakkor ezt és a hajtogatást leszámítva ennek az Apple leírásának megfelel a kábel.
Nagyon furcsa ez a csak úgy behajtogatott kábel, köszönöm ha tudtok adni pár pointert!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged