- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
micimacko
aktív tag
Sziasztok,
Segítségeteket szeretném kérni a fényképek PC-re történő átvitelére.
13 minivel készítettem közel 2400 képet, és ezeket szeretném PC-re átvinni úgy, hogy a PC-n is úgy lássam, ahogy fényképeztem.
Ha hozzákapcsolom USB kábellel a telefont a PC-hez, akkor felugrik a "Fényképek" és felajánlja a fényképek importálását. Megcsináltam.
A probléma ott kezdődik, hogy a közel fele 16:9-es kép is 4:3-as arányban van PC-n, de úgy, hogy a felesleges alsó és felső részek is láthatók.
Ebből azt szűrtem le, hogy hiába állítom át a telefonon az arányt 16:9-re, ő szépen 4:3-ban készíti el a képet, csak "levágja" az alsó és felső részeket, és ezt látom a telefonon, viszont PC-n a teljes képet viszi át. Ez nagyon nem OK, szándékosan akartam azokat a képeket 16:9-ben.
Hogyan tudnám úgy áttölteni a képeket, hogy PC-n is úgy jelenjenek meg, ahogy azt a telefonon látom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 10400F 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest