Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
anderledani
őstag
Akkor megvan a válasz. A CareCenter borzalmas. Cordon Electronics néven lehet történeteket olvasni róla. (Megjegyzem: Nekem a Sony telefonom anno rendesen megcsinálták, de több a rossz mint a jó tapasztalat. Nekem a TeleMax-al volt sztorim, Samsung szerviz. Viszont CareCenter név alatt a 6S-emben cseréltek akksit, ami nagyon hamar tönkrement, feleannyi ideig bírta, mint ami gyárilag volt a telefonban.) Menjen iStyle. Számla fog kelleni mivel a második évben vagy. érdemes az időpontkéréshez részletes hibaleírást adni, azért is jó mert azt veszik le belőle hogy akkurátus ember vagy aki nem fogja annyiban hagyni a dolgokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest