- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Egyszerű boot
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ricshard444: IPAD 2025 - Első tabletem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly plus 1 relével
- Snowy_owl: Házi vízmű másképp
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nederlanden
senior tag
válasz
domerator #195677 üzenetére
Azert kerdeztem, hogy hosszabb tavon probalta e valaki a felso samsung/huaweit!!,mert 1-2-3-4napra en is atugrottam valamikor par eve es persze hogy zurzavaros volt mint egy vw-bol egy infinitibe kb
Viszont nemreg 2 ismerosom is vett huawei mate 2pro-t amit azota is hasznalnak es el vannak ajulva az eddig csak iphone hasznalat utan minden tekintetben.Konyorognek csak probaljam 2hetig.Felnott csalados komoly uzltembemberekrol van szo ,szoval nem tinik tapasztalaira alapoznrk.Nincs kulonosebb bajom az iphoneval sot, csak mar isztonyat unalmas,elore tudom h uj koratol 10honapig birja az akku 1bo napig majd onnan egy napot sem teljesen,semmi erdekesseg, ujitas, valtozas, szoval mint egy fadarab olyan hasznalni es birtokolni csak azert szeretnek "atmenni".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fűnyíró topik
- LG LCD és LED TV-k
- Az idei hajlíthatóra tartogatta a muníciót a Samsung?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Figyelmeztethet a GeForce-ok esetleges leégésére az ASUS GPU Tweak
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 14 Pro Max Deep Purple 256GB IOS16 100% Akku
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T pro 256GB nagyon szép állapotban garanciával
- Apple iPhone 16 - 128GB - Teal szín - A3287 - ÚJ-BONTATLAN! - AKÁR MÁSNAPI KISZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 16GB -Ram 512GB -tárhellyel
- Eladó Samsung s24 FE 128Gb
- Iphone 16 128GB/független vennék
- Cserélném vagy eladnám patika állapotú karcmentes redmi note 10 pro 6/128 gb-os telefonom.
- Eladó, egy alig használt , Gyári Xiaomi 67W-os gyári töltő + a hozzá tartozó usb type-c kábel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- Xiaomi 12 Pro 256/12GB / szép állapotban / 12 hónap jótállssal
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest