- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
koma106
senior tag
Sziasztok! Névjegy kezeléssel kapcsolatban szeretnék kérdést feltenni (iCloud, iOS 10...)
Gépen csoportokat alakítottam ki (pl. magán, céges,), telefonon viszont az egyes névjegyeknél nem látom ki melyik csoportban van. Új névjegy felvitelénél sem tudom a telefonon beállítani, hogy melyik csoportba kerüljön.
1. Lehet a csoportokat valahogy telefonról menedzselni, vagy csak asztali gépen tudom (icloud.com, illetve macOS névjegyek)? Ha felviszek egy új névjegyet telefonon, akkor most nem tudom csoportba sorolni.
2. Létezik olyan névjegykártya szkenner, ami segíthet abban, hogy a sok céges névjegykártyám egyszerűen bekerüljön a névjegyzékbe?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Kegyetlen őszinteséget kér az Intel új vezérigazgatója
- Politika
- Synology NAS
- Apple asztali gépek
- LEGO klub
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro Max 128Gb Deep Purple, 88% akku
- Eladó Pixel 8 128Gb Hazel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, újszerű
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT16
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT15
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i7-1270P I 32GB I 256SSD I 14" WUXGA I W11 I NBD Gar!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest