Hirdetés
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GSpecter
tag
válasz
Gyurma_13 #151195 üzenetére
De nem csatolmányként küldi el, hanem a szövegbe szúrva (ez is a neve egyébként a opciónak, hogy "Fotó vagy videó beszúrása"). Ez nem mindegy, így nem csatolmányként megy el.
És az továbbra sem megoldott, ha egy válaszmailben szeretnék több képet egyszerre csatolni, akkor azt sem lehet szerintem, csak egyesével beszúrogatni, ahogy a többiek is leírták előttem. Na ez a problémám, ezért kérdeztem egy olyan topikban, ahol fel lehet tenni ilyen kérdést, mert Google barátommal karöltve sem találtunk megoldást.
A cikket köszönöm, olvastam korábban, szó nincs erről benne.
Így jelenik meg, amit a fenti módszerrel "csatolok", szerinted ez így szép?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest