Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
AMATŐR
őstag
Ezt az autós töltőt érdemes megvenni? [link]
Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
TonTomika
aktív tag
válasz Angel78 #35948 üzenetére
Megnéztem a linket. Itt magában a programfájlban módosította a feltöltő a szövegeket, ez pedig iOS esetében nem tudom, hogy mennyire lehetséges. Ha a GTA3 magyar verziójából indulok ki, akkor elképzelhető, de ez az adott programtól függ. Érdemes lenne Kommy kolléga véleményére hagyatkozni szerintem, ő többet tud az iOS programok lelkivilágáról.
-
keIdor
titán
Szétver az ideg... aktiválni sem lehet ezt a kártya nélkül, amit nem lát? Érdekes, hogy mielőtt elhoztam működött a srác kártyájával. Az mennyire tett "jót" a telefonnak, hogy bekapcsolt állapotban volt ki-betéve a SIM kártya? Gondolom semennyire, lehet meg is lesz a gond.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
-
őstag
-
keIdor
titán
válasz KonzolKartel #35963 üzenetére
Írtam neki. Mondjuk aki mondta, hogy csináljak resetet szólhatott volna, tekintve jártasabb iPhone-ban, mint én. Na mindegy, adsz egy leírást? Úgy meg tudom csinálni, köszi.
Eredetileg T-Mobile-os volt, most független. Gondolom iPad baseband lesz.Szerk.: Igen, iPad.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
őstag
-
jilian
addikt
Elsőre sikerült a 4 S -sel a JB:
video (Szifon.com) -
Ragnar95
félisten
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem, hogy van olyan program iphonera (5.0.1 jb) amivel be lehet állítani külömböző profilokat és az sms hangerejét is szabályozni lehetne?válaszotokat előre is köszönöm
-
Zjunior
veterán
I4S-re nincs Logófix T-mobilos szép logót hol találom???
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
DanielK
addikt
Iszonyat jó a béta szoftver. Az akksim sokkal jobban bírja, mint 5.0.1 alatt. Most 81%-on állok. Régen ilyenkor már 60-70% körül szoktam.
Használat: 2óra 12perc
Készenlét: 14óra 9perc -
Kommy
veterán
Kijött windows-ra is a jb : [link]
[ Szerkesztve ]
-
XP NINJA
őstag
adott egy iphone 3gs 16gb.
törött kijelző. leesett oldalgombok. kopott hátlap.
a jelenség az hogy gépre dugva nem működik semmi.ma egészen eddig, működött, itunes felismerte, lehúztam rádugtam egyből felismerte. de most megint nem történik semmi. egész eddig megszakadásmentesen töltött. kocsiban szivargyújtón töltöttem egy fél órát de ha mozgattam a telefont, szakadozva töltött (sokszor adta a töltéshangot) és most egyeltalán nem megy. mi nem jó? akksi vagy dock csatlakozó? töltéskor kéne melegednie a telefonnak? mert egyeltalán nem melegszik. az itunesben egy "your iphone is not ok" vagy mi és a megoldása az hogy DFU ban restoreolni kell. de nem tudom berakni, mert szerintem az egyik gom nem működik.
-
Ragnar95
félisten
-
vadászcsiga
félisten
válasz hemaka #35885 üzenetére
Van egy félkör alakú karc a hatlapon ami repedesnek tűnik de sehogy sem tudom eldönteni hogy az üvegen van vagy az alatt. Ma vettem észre, a kamerából indul egy hajszálra hasonlít de a körmömmel kaparászva nem érzek semmi akadást még papirlap szélével sem. Nagyító híján nem jutok előrébb. Kedden beviszem a T-be nézzék meg mi ez nem baj ha karc csak tudjam. Megpróbálom gariztatni
-
ittakary
nagyúr
iOS 5.1 bug beragadt itt a noticenter
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
Megtaláltam a kedvenc tweekemet : intelliscreenX
-
eszgé100
őstag
De jó volt úgy végigolvasni a mai hsz-eket, hogy nem arról szólt ki milyen tokot, bumpert, meg fóliát használ, vagy éppen nem használ. Szóval hajrá fiúk, osszatok meg egy csomó infót
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
Rivaul
addikt
Az SBSettingsbe mit kell beállítanom hogy a 3g wifi stb ikont kapjon az asztalomon? Bár mit állítok valahogy nem az sikerül s nem akarom elgányolni
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
eszgé100
őstag
van cydias app/tweak vagy nem tudom minek hívják, amivel lehet Mass Storege-ként kezelni az iPhone-t?
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
Keef_Lee
senior tag
válasz eszgé100 #35988 üzenetére
Én csak az Ifunboxot találtam, aminek telepítve kell lennie az Itunesnak is. Ebben van egy menüpont, amiben Storage alá bemásolva bármit tárol, de ezt nem látod az iphonon és nem tudod másik pc-n sem használni, csak ha ott is van itunes telepítve és ifunbox futtatva.
De lehet, hogy más tud jobbat. -
majestic
őstag
Lenne egy kérdésem: Tegnap még CLI metódával megcsináltam a win törést és elvileg minden ok, de néha egy-egy ikon fehér lesz. Ha csinálok egy respringet, akkor minden ok. Szóval néha-néha “jön” egy fehér icon majd visszaáll. SZERINTETEK LEFUTTASSAM a win-es verzát mégegyszer? Kell restore elötte?
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
máyköl
veterán
válasz vadászcsiga #35990 üzenetére
Egyet kell értenem. Inkább szóljon a topik a tokokról meg a fóliákról, de az utóbbi 2 nap elég unalmas volt sokak számára.
-
DanielK
addikt
válasz gyuri2008 #35995 üzenetére
Röviden:
- új 2 magos A5-ös proci
- új antenna rendszer
- új 8MP kamera, amivel full HD-ben is tudsz videót felvenni (van a videófelvételnél képstabilizátor is)
- Siri (de csak még angolul tudod használni)
Ennyi. Én nem váltottam, mert nem éri meg. Majd az idén megjelenő újra, vagy inkább az új iPadet veszem meg.Az apple.hu-n írja, hogy mi az újdonság. Az iCloud és iOS5 a sima i4-re is van.
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest