Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
tomcsi
őstag
Sziasztok!
3Gs-röl szeretném átmenteni a jegyzeteket, üzeneteket, névjegyzéket 4S-re. Mi a módja? A programok annyira nem érdekesek..
Valamint 4S-re van e már 1szerűen használható jb?
Jah és ha ezek megvannak eladnám a telefont de szeretném úgy, hogy minden adat törlődjön róla anélkül, hogy frissebb szoftver kerüljön rá. Jb van rajta..Köszönöm a válaszokat..
-
tomcsi
őstag
válasz vadászcsiga #35189 üzenetére
ios 4 van rajta..
-
tomcsi
őstag
válasz JackDaniel's #35534 üzenetére
Iphone-nál nincs 3 napos dolog, mert kötelező központi szervizbe küldeni..
-
tomcsi
őstag
Nekem a 9A405 van fent, hogy tudom feltenni a 06 ot?
-
tomcsi
őstag
válasz hemaka #35737 üzenetére
Köszönöm ,már megy is föl az újabb.
Magától nem ajánlotta fel, azt írta ki, hogy az új van rajta..majestic Igen, 4S. Köszönöm neked is.
KonzolKartell Neked is köszönöm.Normális, hogy ez a szoft 811mb? Ha feltette a telefonra le is törölhetem a gépről?
Már fent is van az új szoft.
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi
őstag
Tudtok olyan programot mondani amivel az autóval kapcsolatos dolgokat tudom rögzíteni? Gondolok itt a fogyasztás, olaj cserék, szervizekre..
Szerk: Jó lenne ha 1szerűen kezelhető lenne.
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi
őstag
Olyan kérdésem volna, hogy a 3Gs-emen jellenleg 4.0 szoft van. Ha restoret nyomok akkor az adatok és egyebek eltűnnek de a szoftvert nem frissíti igaz? Az lenne a lényeg, hogy maradjon a jelenlegi szoftver és modem fw viszont minden személyes adat törlésre kerüljön. A telefon jb-s..
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest