Hirdetés
Aktív témák
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne, hogy gépet szeretnék váltani és, hogyha felrakom majd az újra az itunes-t és szinkronizálom a dolgokat vele ugye akkor mindent leszed a telefonról és ezt hogyan tudnám elkerülni(zenék meg ilyenek nem fontos inkább a játékmentések és programoknak a beállításai)?Válaszotokat előre is köszönöm.
-
gabesszg
aktív tag
Off:Sziasztok nemrég kérdeztem, hogy mit kell tenni,ha eladom a gépemet akkor, hogyan tudom leszedni róla a játékmentéseket és smseket meg kontakjaimat(képeket leszedtem már róla). És transfer purschace re rákattintotam de nemtudom, hogy ezek után mit csináljak, hogy majd az új gép ne töröljön le a szinkronizálásnál mindent a telefonról(meg amúgy ha eladom, akkor nyomjak rá a deathourize computerre?)Válaszotok előre is Köszönöm.
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok lenne egy olyan problémám, hogy iphone 4ről lementett backupot raktam fel iphone 4s re de időközben letöröltem a programokat(általában freek voltak)de nekem a kedvencem a zombie café volt de most nem rakta vissza mert ugye nem találta a helyet ahonnan felrakhatta volna(pedig anno itunesal töltöttem le) és most mit tudok csinálni, hogy a mentések is meglegyenek(mert gondolom azt a backup tartalmazza) de legyen is rajta a telefonon???Magyarul ha letöltöm újra és megint backup akkor fogja tartlamazni a mentéseket vagy mit tudok tenni?Válaszotokat előre is köszönöm.
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok két kérdésem lenne, az új ios 5nél (iphone 4s mind a 2) nem úgy volt, hogy wifi nélkül lehet már facetimeozni?Továbbá(mert ma ez nem sikerült) jailbreak erre már lehetséges vagy még jóideig nem lehet ezt megoldani(többek között emiatt is kéne nekem cydia)köszönöm a válaszotokat.
-
gabesszg
aktív tag
Ja és bumperrel kapcsolatosan valakinek van tapasztalata, hogy kissebb eséseket kibír a telefon vagy "semmit" nem véd .Gyárit szeretnék de nem igazán láttam még hol lehetne itthon venni rá.
-
gabesszg
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy iPhone 4s-hez jó a gyári iPhone 4 bumper?
-
gabesszg
aktív tag
-
gabesszg
aktív tag
Itunes-t át lehet telepíteni a meglévő dolgokkal egy másik meghajtóra mert a rendszermeghajtón nálam nincs nagyon hely és a frissítéseket meg a programokat oda tölti a főkönyvtárba (v be lehet állítani, hogy a programokat máshova töltse?)válaszotokat előre is köszönöm
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem ami mostanában már nagyon idegesít, itunes (legújabb) ha rádugom a iPhonet (4s 5.0) akkor folyamatosan kiírja, hogy "ez a számítógép már nem jogosult a(z) xxx iPhone használatára" és mindig fel kell jogosítani miközben felvan már alapból és benne van az 5ös limitben ez a gép is.Kérdésem az lenne, hogy miért kell ezt nekem mindig beírnom, és hogyan tudnám ezt megoldani(annyi van még, hogy másik gépről ezzel az itunes fiókkal egy másik iPhonet is használnak de most azt letiltottam mert megváltoztattam a kódot így csak ezzel a géppel van szinkronizálva/használva ez a telefon.Remélem érthetően írtam le a problémámat.Segítségeteket előre is köszönöm.
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem ami mostanában már nagyon idegesít, itunes (legújabb) ha rádugom a iPhonet (4s 5.0) akkor folyamatosan kiírja, hogy "ez a számítógép már nem jogosult a(z) xxx iPhone használatára" és mindig fel kell jogosítani miközben felvan már alapból és benne van az 5ös limitben ez a gép is.Kérdésem az lenne, hogy miért kell ezt nekem mindig beírnom, és hogyan tudnám ezt megoldani(annyi van még, hogy másik gépről ezzel az itunes fiókkal egy másik iPhonet is használnak de most azt letiltottam mert megváltoztattam a kódot így csak ezzel a géppel van szinkronizálva/használva ez a telefon.Remélem érthetően írtam le a problémámat.Segítségeteket előre is köszönöm.
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne, hogy felraktam az új gépre az itunest eddig minden ok de nem hajlandó megnyitni a storet a csík a felénél megáll és kész nem lehet belépni a store-ba. Eset smart security van fent a gépen és PC Tools Internet Security de ott már kikapcsoltam a tűzfalat és a gyári windows van bekapcsolva csak és ott beállítottam, hogy engedje át az itunest. Mit lehet csinálni ???Fontos lenne mert gépröl szeretném szinkronizálni az iphone-mat és ha jól tudom, úgy lehet leszedni a meglévő programokat róla, hogy Vásárlások átvitele?! Segítségeteket előre is köszönöm.
-
gabesszg
aktív tag
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy iPhone 4s-nél másoknak is azt csinálja néha, hogy leteszi a hívást és keresi a hálózatot 1 percig majd újra minden normális lessz? Nekem napi 1-szer ezt csinálja és nemtudom, hogy ez megszokott "szoftveres" baj, vagy rossz maga a telefon?
-
gabesszg
aktív tag
Valaki tudja, hogy várhatóan a ma kiadott módisított 5.0.1 (leendő) jailbreak biztos?válaszotokat előre is köszi.
-
gabesszg
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy gyári iphone headsetre lehet olyan átalakítót venni, hogy "agybadugós" legyen?(vagy milyen headsetet ajánlanátok, ami ilyen kialakítású és mérsékelt ára van.
-
gabesszg
aktív tag
Az imessage csak szövegre vagy képre videóra is vonatkozik?válaszotokat előre is köszi.
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem, hogy van olyan program iphonera (5.0.1 jb) amivel be lehet állítani külömböző profilokat és az sms hangerejét is szabályozni lehetne?válaszotokat előre is köszönöm
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok tudna valaki ajánlani olyan dokkolót(zenehallgatásra nem kellene csak töltésre és asztali tartónak kéne) amibe bele tudom tenni a 4s-t amin gyári bumper van rajta?(külföldről ebayes link is jöhet ha itthon nincs nagyon ilyen)válaszotokat előre is köszönöm
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok! Újra szeretném rakni a rendszert, 5.0.1 iphone 4s teli van rakva mindennel, játék, sms , kontaktok stb ezeket meg szeretném tartani, és ha újrarakom a gépet akkor első szinkronizálásnál ugye szépen lekap mindent, mit lehetne csinálni, hogy a "mostani itunest átteleportálni az új rendszerre". Remélem érthetően fogalmaztam, és a segítségeteket előre is köszönöm!
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy azt meglehet oldani ha pl képet küldök iPhone-al email-en keresztül akkor mindig kérdezi, hogy nincs tárgy meg biztosan elküldöm-e de, hogy ezt a felugró kérdést valahogy "kiiktatni"?Elég fontos lenne nekem, és előre köszönöm a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest