Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
JamesHun
addikt
[link]
off ugyan, de jól értelmezem, hogy ez telefon is és 4 illetve 5 colos kijelzős?
ha igen akkor érik az olcsó iphone elmélet realitásaSeriesX: JamesSHun
-
zack
nagyúr
Várjál már egy kicsit...Arról volt szó hogy csináltál restore-t. Hogy került rá azóta jb?
Lehet hogy a jb a gondok okozója.
Azért nem rugóztam rajta, mert azt mondtad, volt restore.
Valószínűleg restore után, jb nélkül helyre fog állni a rend.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
DanielK
addikt
Használ valaki Apple TV-t? (az újat, a kis feketét) Mit lehet kitenni sima iPhone 4-gyel? Elméletileg az iPhone 4 már lejátszik Apple TV-n keresztül full HD-s filmeket. Igaz ez, valaki ki tudja próbálni?
Más:
Használat 6 óra 52 perc
Készenlét 1 nap 21 óra
Akksi 4%
Végig 3G+GPS (éjszaka mobilnet kikapcsolva)(#18009) rolcsibácsi: az asszisztensedet sem kell "kilockolni" ha akarsz tőle valamit...
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
az elég gáz hogy hiába van lekódolva a telefon passworddel, siri akkor is segít bármiben.
amugy ilyen youtubeos videókbók jöttem rá h az sgs2 is tud követni utasításokat hangra -
Csabee.
nagyúr
-
m3tr0
őstag
Ha restore-nál felteszek egy szűz 4.3.3-at, akkor miért is kell nekem SHSH?
-
FefeeX
veterán
Röviden: SHSH az az ellenőrző kód, amit az apple ad az itunes-on keresztül a telefonnak, hogy igen, felteheted a FW-t. Mindig csak a legújabb FW-t írja alá így az apple, így régebbit nem tudsz visszatenni, hacsak nincs kimentve a kulcsod, és egy segédprogrammal/segédszerverrel nem oldod meg, hogy úgy tűnjön az itunes számára, hogy aláírja. Ehhez kell a kulcs, amit szerencsére a cydia rendre kiment, hogyha elindítod, mindig az aktuálisat, így ezeket le tudod kérni, fel tudod használni.
A tinyumbrella meg a segédprogram, hogy aláírtnak lássa az itunes a régi FW-t. Innen tudod letölteni.Elindítod a Cydia-t, és a kezdősor felett vannak pici számok, elméletileg több is. 4.3.5 tuti ott kell legyen, de ha előtte ott van a 4.3.3 akkor már nyert ügyed van. (Az enyémben benne volt a 4.1, 4.2.1, 4.2.1b, 4.3.1, 4.3.3, 4.3.4, 4.3.5 ilyen felsorolásban, tehát az sem baj ha hosszú a lista, ahogy behívod a Cydiát, látod a kezdőképernyőn, mi van lementve. Ezeket a tinyumbrella mind lekéri majd a Cydia szerveréről, és már használhatod is.
-
SÖ
addikt
válasz Csabee. #18010 üzenetére
Azt erősen kétlem, max. A Google megoldása. Ma ott tartunk, hogy még az i4-ről sem elérhető hivatalosan, nehogy már a Googlnak meg tálcán kínálják. Ha meg warez, és a Gugli kitesz a marketba, abból újjabb per lesz. De az Apple servert kéne nekik kijátszani.
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
Nem tudom most megnézni, mit kell nyomni a tinyumbrellában, de abban be kell állítani először, hogy "játssza el az apple szerver szerepét" a 4.3.3 SHSH aláírásával, utána shift+restore-ral ráereszted, és 10 perc múlva lesz egy szűz 4.3.3 telefonod. (ha nem kalózfüggetlenített, mert akkor CFW kell a restorehoz is)
DanielK: gondolom végigcsinálta (remélem) amiket írtam, és akkor a 4.3.3 SHSH-ja is megvan neki. És egyelőre csak azt akarjuk megnézni, hogy JB nélkül normálisan fut-e a zenelejátszás. Aztán utána dönthet, hogy kell-e JB, aztán hogy tethered vagy untethered. Ha nem kell, vagy elég a tethered, akkor persze érdemes iOS5öt telepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
-
m3tr0
őstag
válasz DanielK #18016 üzenetére
Végül is ha jól értem, akkor akár rakhatok fel 5.0-át is, mert ha esetleg nem jönne be ,akkor visszatehető rá majd egy korábbi verzió. Persze ha jól le van mentve az SSH.
Ötösre tudok simán iTunes-szal is frissítani ugye?
szerk.:" játssza el az apple szerver szerepét " start TSS server, ez lenne az?
[ Szerkesztve ]
-
Solar_Wind
senior tag
válasz vadászcsiga #18019 üzenetére
Érdekes, én sem tudtam, hogy az i4-nél van ilyen felület rajta. Nekem is megvan már majdnem egy éve, nem vettem észre, hogy jobban szedné az ujjlenyomatokat. Én sima száraz puha szemüvegtörlőt használok a tisztításához.
m3tr0: a legfrissebb 10.5-ös iTunes-zal tudsz.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Na kérem emiatt nem cserélik a szifont úgyhogy volt egy köröm mindegy egy probat megért.
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #18023 üzenetére
Várható volt.
-
norbi2010
őstag
Iphone 4-ben 800Mhz-es vagy 1Ghz-es proci van?
Mobilarénás tesztben 800-at írnak,máshol meg 1Ghz-et. -
BM1
csendes tag
Sziasztok,tegnap óta van iphone 4-em de már problémám van vele...
A helyzet a következő:a szoftver 4.3.5.-ös volt.Mivel jailbreakelni akartam unthetheredre,megpróbáltam downgrade-elni 4.3.4-re,de a folyamat végén az itunes lógó a kábellal jelent meg a mobilon.Az iTunes-ban nem jelenik meg oldalt az iPhone,ezt írja ki az iTunes:Az iPhone szoftverfrissítési szerver nem érhető el.Az iTunes egyáltalán nem kapcsolódik az internethez.Segítsetek! -
Kashim
őstag
válasz norbi2010 #18025 üzenetére
1 Ghz-es A4 proci van benne, ami gyakorlatilag egy ARM Cortex A8, egy PowerVR SGX 535 GPU-val egybe integrálva, talán valamilyen szinten módosítva is. (Ezért adtak neki saját nevet az Apple-nél)
Ennek ellenére az akkumulátor kímélése miatt, az iPhone-okban kicsit alul szokták feszelni a procikat, tehát innen a 800Mhz-es találgatás, amit mellesleg tudomásom szerint még senki sem erősített meg. De az biztos, hogy nem teljes 1 Ghz-en megy. (Ugyanis az iPad-ben fut ilyen órajelen és az valamivel gyorsabb mint az i4, a kicsivel nagyobb felbontás ellenére is.)
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #18023 üzenetére
Miért nem engem kérdezté. Kopó alkatrész
-
-
FefeeX
veterán
válasz Kashim #18027 üzenetére
Geekbench alapján lőtték be. Azért a 20% nem apró különbség...
iPad2 pedig állítólag 800-1000 között automatikusan állítja az órajelet használatnak megfelelően.
iPhone 4S-nél is pont ezt írták, hogy az is 800-on megy, és hogy messze kevesebbet fogyaszt, mint amennyi teljesítményt vesztettek az alulfeszeléssel meg órajel csökkentéssel
-
hatesz
tag
Ne haragudj, de az írásodból süt, hogy nem értesz (még) hozzá. Akkor minek esel neki egyből? 1 napja van meg...
Ha 4.3.5-ös IOS van rajta, akkor nem tudsz downgradelni, mivel nincs mentve az SHSH. Inkább tedd fel az 5.0-át aztán ha már eleget utánaolvasol, mehet a redsn0w JB. Egyenlőre csak tethered JB-re van lehetőséged, akkor már inkább 5.0-ra.
Assszem DFU-ba kell tenned a telót, majd iTunes-ban restore.
Ja 4.3.4 nincs tudomásom szerintHogy mire való a nyomtató? Lassítja a papír haladását a szemetes felé...
-
hatesz
tag
válasz FefeeX #18036 üzenetére
Ezt nem tudtam. A Cydia nekem csak a 4.3.3 és a 4.3.5 SHSH-t mentette el, nem láttam 4.3.4-et.
Nálam az 5.0 megy telthered JB-vel,nem tudom miért fosik mindenki a tetheredtől, eddig még sosem indítottam/indult napközben a teló(t). Már csak a Backgroundert várom
Hogy mire való a nyomtató? Lassítja a papír haladását a szemetes felé...
-
JNashville
senior tag
A videó elég gyengén van megvágva és azért a teszt se Mobilarena-szintű, de a Siri-vel való próbálkozás elég sokatmondó...
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
Solar_Wind
senior tag
Aki iOS5-öt használ, mit érdemes az iCloud-ba menteni? Gondolom, backup-ot nem, legalábbis én nem bíznék benne, jobb az, ha ott van a gépen. Fotók, kontaktok, doksik, zenék?
-
zack
nagyúr
válasz Solar_Wind #18021 üzenetére
Jah..Majdnem annyi idős az enyém mint a tied. Azt hiszem 2-3 hét van köztük.
Én egyébként leginkább semmit se mentek iCloud-ba. Az a tuti, ha én mentem kábellel, ahogy eddig. 1db "i" eszközöm van, tehát sok értelme nincs nálam a felhőnek.
Jóval lassabb mint a kábel, és nagy mennyiségű képnél azért hatványozottan több idő WiFi-n, mint kábelről.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
BM1
csendes tag
válasz hatesz #18035 üzenetére
Igazad van,nem vagyok annyira jártas ilyen témában,de mivel a környezetemben élők sem okosabbak,mint én,ezért muszáj volt valahol elkezdeni...
4.3.3-ra akartam visszarakni egyébként,elírtam bocs.
Ha DFU módban van,ha nincs,ugyanaz a hibaüzenet fogad az itunes-ban sajnos....
Minden oldalt átnéztem,troubleshooting is meg a gépen is átnéztem a dolgokat,de egyszerűen semmi... biztosan nem tudok valamit,amit ti igen -
SÖ
addikt
válasz FefeeX #18032 üzenetére
Ez nem egészen így van. Minek pörögjön készenlétben, vagy egyszerű műveleteknél? A fesz meg szerintem fix 800MHz teljesen jogosan. A lényeg, hogy a fejlet GPU miatt tehetik meg. Játékoknál kell az erő. Láttam i4 vs. i4S videót, alap dolgokban alig volt lemaradás. Nálam (i4) egy Modern Combat2 akadásmentesen megy, és épp, hogy langyos. A jó optimalizációnak köszönhetően szinte nincs is különbség. Lásd, 3GS - 600MHz vs. SGS - 1GHz döntetlen. A méréseknek, grafikonoknak a gyakorlatban kisebb a jelentőségük.
[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
válasz JNashville #18038 üzenetére
kriét nyu kontekt ilyen kiejtessel mit var az ember? ha nekem beszelne igy kirohognem
-
Blizz
őstag
mounting rootfs as read-only ERROR valaki erre megoldást tud? ios5
ipad basebandet kéne újra flashelnem...de telepítés közbe ezt irja ki..No mistakes, just happy little accidents
-
megema
őstag
Találtam egy ingyenes megoldást Samba szerverről való streamelésre, letöltésre. Reklámmentes! TIOD a neve és sokféle formátumot kezel (avi, mp3, txt, jpg, stb.). Sajnos nem multitasking-ready, így zenére nem az igazi. Filmeknél be lehet állítani a minőséget. Feliratokat elvileg kezel, de nálam nem működött srt-kkel. Dual audio-s filmeket nem szereti, nincs hangjuk, és nem lehet választani a hangsávok közül. Elvileg FTP-t is tud kezelni, de nálam valamiért nem ment. Ennek ellenére szerintem ingyen nem rossz...
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz JNashville #18038 üzenetére
Bitch
-
m3tr0
őstag
Nos, 5.0 -ára nem tudok frissíteni, 3194-gyel leáll.
Olvastam valamit a host fájlról,de lövésem sincs hol keressem.
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- DIGI internet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyomtató topik
- Dell asztali gépek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest