Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Hétfőre tervezem egy sima iphone4 vételét, láttam hogy a 16-32 gb-os gyártását már leállították illetve nemis nagyon lehet kapni, ellenben a 8gb-ossal. Nemnagyon követtem a dolgokat de a 8gb-osat mikor kezdték el gyártani? illetve még meddig lehet szerintetek kapni t-nél pl?
Illetve másik kérdésem azlenne hogy nemvolt még iphone-om így igazából szeretnék ebbe segítséget kérni amolyan iphone kezdőknek stílúsú leírást, találtam neten 1-2 leírást de pl nincs teljesen öszefoglalva pl itunes használata aki nem ért hozzá, akkor frissítés, illetve télleg ha rádugom gépre elsőnek akkor milyen beállításokat érdemes végrehajtani?
Illetve mire kell figyelni akár a telefonnal akár az itunes-al kapcsolatban? Valamint itunes regisztráció mindenképpen kell ha pl frissíteni akarom a készüléket?
köszönöm előre is a segítséget.
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- Politika
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Robot fűnyírók
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest