Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Na hazavittem a ketyerét, szülők is látták. megmutattam neki. az árát ők is sokalták, de azt már most elmondták, hogy igen szerintük is efelé tendál a világ, a kezelhetősége, a böngészője pedig nekik is tetszett.
Holnap viszem vissza, így írnék egy kis összegzést.
Jó ötletek, igényes kialakítás külsőleg.
De:
rengetegszer volt, hogy belassult netes dolog esetén, miközben a ent vígan működött. Több program is khm, szóval hibásan/rosszul konfiguráltan van benne.
Gondolok itt amailkliensre, amelyben ott virít a gmail logó, azt akárhogy állítom be , sehogy se kapcsolódik fel rá, csak ha manuálisan viszem be , nem pedig a gmailre kattintva.
A titokzatos első oldali menü fagyásra máig nem kaptam magyarázatot.
Programok közül az időjárás , a safari, és a képnézegető volt nálam csillagos ötös.Furcsálltam, ha vna a telóbna ilyen dőlésérzékelő szenzor, akkro sok progi (vagy a menü) miért nem használja???
Mindenesetre az alapkoncepció jó, de még kismillió helyen kell benne javítani, vagy úhj dolgokat beleteni (pl. bluetooth miért csak hangot kezel? Miért nem lehet bluetoothos gpst rátenni?)
Ha lesz benne gps, akkro azt mondom, oké megér 120ezret, de ez így kb nekem olyan 60 ezret érő cuccos. Még mindig.
A kezelése amúgy tényleg bejövős, főleg alapozás, kicsinyítés nagyítás. De ez akkor sem ér meg nekem ennyi pénzt. Nem fogom fájó szívvel visszaadni, nem kattantam rá.
bár az igaz, hogy a a böngészés tényleg pöpec volt vele

Aktív témák
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest