Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zsolt,72 #41197 üzenetére
Hú ez rendkívül hasznos lehetőség, nagyon köszi a tájékoztatást, hogy már működik!
Pár napja néztem az Alapértelmezett appok menüt, de akkor még nem látszott az opció, most meg ahogy megnéztem, automatikusan a DeepL volt beállítva.Ennél már csak lehetne hasznosabb a működésében, ha nem kellene “eljutni” a Fordítás gombig, hanem rögtön az első gombok között szerepelne, kijelölések után (vagy legalábbis be lehetne így állítani), de mindent ne akarjak.
————————————————
Wlac: Ott lesz majd az pedig, jó felé keresgélsz, szerintem neked is csak várni kell esetleg pár napot, mert hátha nem egyszerre aktiválódik mindenkinél.
Szerk.: Én sem lapoztam tovább a hozzászólásokban, látom, közben megvan a válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest