Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsiguszMaxim
senior tag
Sziasztok! Kezdő appleös vagyok. Tavaly novemberben vettem egy ipad air 5 gen-t alzáról. Egy ideje nem tölti a pencil 2-t illetve csatlakoztatni sem tudom. A ceruzával nincs baj mert másik ipaddel működik flottul. Próbáltam már factory resetet, illetve minden praktikát amit a neten találtam de semmi. Néha amugy felismeri de tölteni akkor sem tölti. Ilyenkor akar egy Istyleban is lehet gariztatni vagy az alzához kell visszaküldeni?
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
CsiguszMaxim
senior tag
Ha valakit meg érdekel ipad air 2022,az alzán van még jó áron pár darab.
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz NomAd_82 #41030 üzenetére
Végül én is juronics mellett döntöttem. Alzában teljesen bizonytalan, hogy lesz e még 360-ért Air 5 256GB+Cellular. Így aztán felhívtam a euronicsot, hogy nekik valóban van-e 399-ért. Azt mondták utsó darab központi raktáron. Megrendeltem, most várom mi lesz. Igaz rózsaszín, de 100-kért nézhetnek melegnek
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz CharlieDrop #40986 üzenetére
Alzasbol nem rendeltél végül? Én most rányomtam egyre és ki is fizettem. Kicsit mérges vagyok mert múlt het elején írtam a cégünk IT-s emberének hogy 369 ért rendeljen az air5 cellular 256osbol és persze cseszett rá. Szóval most reménykedem, hogy nem dobják vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- iPad Pro 11 M4 256GB Wi-Fi fekete színben tokkal dobozában
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple IPad Pro 11, M2, 4.gen, Folio és AppleCare+ 25.04.
- Huawei T3 10 MediaPad 48Gb újszerű, hátlap/kijelző hajszál karcmentes, mágneses tokkal, tartozékai
- Lenovo Tab M11 tablet
- Logitech Combo Touch billentyűzet iPad Pro-hoz 11" (1., 2. és 3. genhez)
- Apple iPad Pro M1 11" 256GB WiFi+Cellular + Apple Pencil 2 + ajándék tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest