Hirdetés
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Safe Mode az agyban
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
grosy
senior tag
Sajnos fenn áll a jelly scrolling az ipad 9-nél is, így még várok a vásárlással:
https://youtu.be/0k1-qUehmpE -
grosy
senior tag
válasz
moleculez
üzenetére
Köszönöm szépen a választ Neked is és SMC-nek is.
Azt jól sejtem, hogy a 64gb-ből jön le a rendszer által felemésztett mennyiség, ami nem tudom, hogy mennyi szokott ios-en lenni? a Gopro app durván 15-20gb-t igényel egy-egy vágás esetén, ezért aggódom, hogy kevés lesz. Offline nem néznék filmet, csak streamelem az említett szolgáltatóktól, illetve pár komolyabb játékot azért szívesen feltennék az ipad-re, ha már van, és ahogy néztem, azok között sem ritka a 3-4gb-s cím. Egy 128gb-s modell lenne az ideális, de az sajnos pont nincs a 9-ik generációban. -
grosy
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék előre is elnézést kérni az amatőr kérdésért, de újonc iPad tulaj leszek. Főleg Gopro felvételek vágására, Netflix, HBO go nézésére, illetve némi játékra és netezésre használnám. A kérdésem az lenne, hogy az Ipad 9th-ból elég 64gb-s változat a fentebb leírt tevékenységhez, vagy kénytelen vagyok megvenni a 256gb-s változatot?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- reMarkable 2
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest