Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
myke7
tag
Sziasztok,
manga és képregény fogyasztáshoz melyik iPad-et ajánlanátok?
-
myke7
tag
Sziasztok,
Gondoltam leírom tömören a tapasztalataimat, hátha esetleg valaki hasonlón gondolkodik.
Manga olvasáshoz vettem egy Air 4-t, ami nagyon bevált, fogásra kényelmes, súlya könnyen megszokható, bár egy regényhez képest semmi.
Kijelzője nagyon jó, sebessége szintén, (korábban egy régi androidom volt ezért ahhoz nem hasonlítanám.)
Ez a méret már nagyon kényelmessé teszi képregények olvasását.
Weben olvasgatva is nagyon élvezetes mangákat olvasni, éppúgy, mint pl. cbr
fájlokat lapozgatva. Ezekre vannak elég jó appok amelyek smb eléréssel mellőzik a másolgatást. Így nekem a 64GB bőven elég.
Az Ipad 8 is megfelelő erre a célra, de nekem a lekerekített formája nem jött be és a plusz ram miatt inkább az Air melett döntöttem.
A Pro 12,9 egy fokkal jobb lenne, de egyesek szerint már az Air is luxus "csak" képregényekre és azt én is erősen annak éreztem. (amúgy nézőpont kérdése, pc, laptop számomra kényelmetlen, telefon kijelzőjén meg nagyítgatni kell, rolbomja az élmény)Amúgy köszönöm az ajánlást.
-
myke7
tag
Sziasztok,
lenne egy gondom az iPad Air-mel. Kibontottam és a fólia ami védte a csomagban, nyomott hagyott a kijelző két szélén. Gondolom volt rajta minimális ragasztó.
Nem tudom onnan eltávolítani.Mit lehetne ezzel kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest