- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
univerzita
addikt
Erre nagyon nehéz a válas. Mégpedig azért mert mindenkinek mások a követelményei.Pl.számodra menyire fontos a mobilitás ( naponta fogod hordani magaddal) vagy oldalak és újságok olvasása stb. Én decemberben ugyanijen döntés elöt voltam. Én minit szerettem volna vásárolni. Barátom vett és kolcson adta rovid idöre. Nagyon tetszet csak oldalak olvasásnál dakran kellet nagyítani. Ez egy kicsit bossantó volt számomra. Másnap egy üzletbe kaptak Air és kézbevettem. Attol a pillanattol már senki nemtudott volna lebeszélni róla. Úgyhogy a te helyedbe ha nem a ár a fö szempont bemennék ojan üzletbe ahol midakettöt ki tudod próbálni.De a szempontokat amik neked fontosak csak te tudod megitélni.Tudom most asztgondolod ,, Haver nemnagyon segíttettél a dontésben." De bistosan majd mások is írnak hogy miszerin döntöttek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- Hp Elite X2 1013 G3 12" Touch - I7 8650U - 8Gb - 256Gb
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I DVD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Gari!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest