Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
-
bongeszo
aktív tag
Szerintem nem adod drágán, kb ennyit ér. De ki kell várni a vevöt. Én karácsony elött vettem egyet az anyœsomnak 75.000-ért, mondjuk az csak 16gb-s volt, de szintén lte-s.
Én a helyedben egy ezressel olcsóbban tenném ki mert az sokkal jobban hangzik. Ha meg gyorsan el akarod adni akkor tedd ki 69.000-ért, azonnal elviszik...Ja és még egy jótanács: elméletileg minden ipad független. Az anyósomé is tmobilnál lett véve, de visz mindent!
-
oba
addikt
teljesen jó áron hirdeted, ez alá szerintem ne nagyon menj
esetleg próbáld meg több helyen hirdetni... hátha
amúgy meg lehetséges hogy az van hogy inkább ipad airt vagy mini 2őt vesznek az emberek...ha nagyon sürgős akkor talán add picit olcsóbban és akkor hamarabb elmegy, de szerintem ha türelmes vagy akkor ennyiért is el fogják vinni
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+ cellular 2028.10.30. Apple jótállás
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- Apple Pencil Pro hibátlan 2027.10.28.Alza jótállás
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest