Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
szijartg
üzenetére
Nem értek IOS-eshez, de a napokban találkoztam egy ezzel kapcsolatos dologgal:
Az egyik sufnyigsm boltban árultak "AppleCare Protection Plan iPad-hez", de azt mondták, hogy Mo-on ez nem működik, csak akkor, ha a regisztrációnál nem Mo-ra lett beregisztrálva a készülék.
Bár ezt a kijelentést egy másik topicban már megcáfolták a fórumtársak ill. felhívtam az apple-t és nem mondták volna, hogy nem létezik Garancia kiterjesztés Mo-ra, és azt mondták, hogy fel kell hívni őket és segítenek. Szerintem próbáld meg. (Amikor én telefonáltam sztem egy kezdőt foghattam ki, mert azt mondta, hogy 9.900 az AppleCare és amikor rákérdeztem, hogy akkor miért van 24.990-ért a honlapon, akkor megkérdezte, hogy hol van ez az apple honlapján és megköszönte, hogy megmutattam)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest