Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mindenképp az iPad Air2-t vedd, mindenképp megéri az ártöbbletet a 2GB RAM.
"Illetve: IPaden mivel tudnék videót rögzíteni miközben pl. játszom? Van erre valami program?"
Ha JB-elsz, és nem kell hang (annak a rögzítése játékok alatt tipikusan leáll), akkor a Display Recorder egész normálisan elmegy az Air2-n még az olyan top játékok alatt is, mint az XCOM: EW. Persze túl magas framerate-re ne számíts, és a játék maga is észrevehetően lassul a felvétel miatt (de nem lesz játszhatatlan). Van még egy JB nélkül is műxő képernyőrecorder, azt nem próbáltam – a DR-t az Air2-n teszteltem most az XCOM: EW-vel.
Ha viszont nem gond a kábelezés, akkor egy HDMI adapter + Game Capture HD a legjobb megoldás. Én ezt használom, tökéletes, persze nem olcsó a HDMI recorder, viszont újabban, most hogy a 60p-s változat is kijött, egész baráti áron van a régi, ami “csak” 30p-t tud.
Van még az AirPlay-s, kábel nélküli mirrorolás, amit deszktopos klienssel vehetsz, és azon rögzítheted. Ennek persze hátránya a soxor 1-2 mp-re is teljesen kihagyó kép, viszont van hang és nem lassul maga a játék, szemben a Display Recorder-es megoldással.
-
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az Air 2 plusz két giga ramja elég nagy fegyvertényező, főleg akkor, ha játszani is szeretsz. Ettől függetlenül az Air sem kapufa, de én az újabb változatra szavaznék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest