Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bongeszo
aktív tag
válasz
_Mario_
üzenetére
Ne aggodj, ha az Andrassy uton megmutatod azonnal cserélni fogják(2-3 nap mire megérkezik a cserekészülék).
Én is így jártam még az iPad 2-vel. Mediamarkton keresztül küldtem vissza, és visszajött, hogy nincs baja. Ott azt javasolták hogy vigyem át személyesen. Megmutattam és nem volt gond, cserélték. Modjuk ha erre nem cserélték volna akkor soha többet nem vettem volna almás terméket. Úgy gondolom, hogy ennyi pénzért nem lehet semmi kifogás a minőségre... Szerencsére ők is így gondolják.
amúgy előtte arra cserélték az ipadet, hogy a széleken bevilágított egy kicsit a kijelző. A többiek akik a családban használták észre sem vették de engem zavart, ahogy a szellemképesedés is, hiába csak fél percig tartott...
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 13. nap: Trine Classic Collection
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest