Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
lugosi
üzenetére
Én telefonnak is simán elhasználnék egy minit, vagy inkább olyan mindenesnek. Nagyon jó és mobil az a méret.
IPad pro-k nagyon izgalmasak, de őszintén szólva a jelenlegi ipad pro 2020 11 ami nekem van, tökéletesen működik es semmi ok a cserére. Néha vágyakozom a nagyobb méretre, de amilyen rosszféle vagyok utána meg a mobilitás miatt vágyakoznék vissza a 11-re. Meg persze most az újdonság miatt az embert izgatja, de inkább csak a fogyasztói társadalom hatása ez, mint a valódi szükség.
1550 EUR az új 13” elég sok, amazonon talan majd 1450 EUR lesz, ami szintén brutális persze, valahogy én a régi árakhoz vagyok szokva és sajnálok ennyi pénzt kiadni. Aki kihasználja a teljesítményt, annak biztosan megéri. A kisebbik lehet hogy majd ha kicsit olcsóbb lesz, értelmes utódja lehet a mostani 2020-nak, de tényleg annyira tökéletes ez is, hogy sajnálnék megválni tőle valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest