Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Parson

addikt

válasz Rage47 #44175 üzenetére

No most nézegetem az apple oldalán a kompatibilitási listákat, ezek szerint (mostani képek):

iPadOS 16

iPadOS 17 elözetese

És eképpen el tudom képzelni, hogy évenként lépdelnek továbbra is, tehát:
    2022 - iPadOS 16 - iPad 4 esik ki a támogatás alól (iPad 5 még kompatibilis)
    2023 - iPadOS 17 - iPad 5 esik ki a támogatás alól (iPad 6 még kompatibilis)
    2024 - iPadOS 18 - iPad 6 esik ki a támogatás alól (iPad 7 még kompatibilis)
    2025 - iPadOS 19 - iPad 7 esik ki a támogatás alól (iPad 8 még kompatibilis)
    2026 - iPadOS 20 - iPad 8 esik ki a támogatás alól (iPad 9 még kompatibilis)

De persze ez csak a fenti képek alapján, ki tudja, hogy mi lesz pontosan... Viszont eképpen ha 2026-ban esik csak ki az iPad 8 a támogatás alól, és onnan még +5 (??) év benne van, az nagyon kellemes lenne, mivel ezt az eszközt nekem sincs kedvem sürün cserélgetni. Vélemények? :F

Kérdés, hogy melyiket nem lesz már érdemes telepiteni, mert h annyira belassul majd az iPad. De ennyire nem akarok most elöreszaladni, az itteni tapasztalatok is mutatják majd valszeg... erre ráérünk visszatérni... :DDD

[ Szerkesztve ]

───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────

Új hozzászólás Aktív témák