Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
válasz
zaskar
üzenetére
Mostani 120Hz-es kijelzőt ha megszokta a szemed, kellemetlen lesz visszatérni a 60Hz-re. Én azt vettem észre, hogy már a buszon ülve is látom más emberek telefonján, ha 60Hz-es..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondjuk nekem telefon, tablet, tv, laptop is 120Hz minimum.
Sőt a 11-es iPad Promon is látom a jelly scrollt, pedig ezen aztán tényleg minimális a jelenség. (Volt már több darabom, mind ilyen, nem egyéni jelenség. De ez nem hiba, egyszerűen az ips így működik. )Egy szó, mint száz, mindenképp nézd meg élőben a kijelzőjét a kiszemeltednek, vagy vedd online és küld vissza, ha nem vagy vele elégedett.
A 10.5-ösnek egyébként szuper kijelzője van, ha nem foltosodik a home gomb fölött pár centivel, én biztos nem cserélném le. Nekem is csak ez az egy ok miatt van inkább 11-es Pro.
Ha nem nagy a mostani, és mindenképp szeretnél egy újabbat akkor én a helyedben a 11-es Pro-ra váltanék, és akkor semmiben nem lesz visszalépés. A mini és az air azért nem csak kijelzőben, de hangban is gyengébb.

Új hozzászólás Aktív témák
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- EA Sports WRC '23
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- BMW topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- iPad gen 7
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)