Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
válasz
Tibee86
üzenetére
Azért kevésbé feltűnő, mert telefon sokszor mobilos oldalakat nyit meg, ami jóval kevesebb memóriát eszik, így több lap kell, hogy újratöltsem.
Na meg az iPhone-t nem használom olyan masszív böngészésre, mint az iPadet, leggyakrabban valami menetrendet nézek meg rajta, vagy az alap hírportálokat (amik többnyire mobil oldalként jelennek meg). De igaz, ami igaz, sokkal kevesebbszer csinálja a telefon a reload-ot, mint az iPad.Amúgy az S verzió nem is igazán hardveres újdonságokat hoz, inkább csak javítja az előd hibáit, amivel egyesek együtt tudnak élni, mások nem...
Pl. 4S javította az antennagate-et, amit érdekes módon én sosem tudtam előidézni 4-en. A sebességbeli növekedés, és a kamera javulása nem volt akkora "boom" akkori szemmel nézve, mára persze egyértelműen jobb a 4s.
Vagy az 5S javította a fekete 5 kopását, de ezen kívül csak a touch id-t tudta felmutatni, ami igazán pont a 6-os szériára forrta ki magát.
A 6 üzemideje kb 20 %-al jobb az 5S-nél, ami pont arra jó nekem, hogy délután 5kor ne 20%-on legyen a telefon, hanem adott esetben 35-40%-on, tehát bőven ráérek éjszaka rátenni töltőre. És ez nekem jó.
A 6S-ben elmondom mi lesz az újdonság szerintem: Kicsit jobb proci, 2GB RAM, talán a kamerát besüllyesztik a hátlap szintjébe? És ennyi. Ja, és talán megszüntetik a 16-ost, és helyette lesz 32-es (amit én üdvözölnék, de jobban belegondolva az Apple-nek nem éri meg, mert így sokan rákényszerülnek a 64-esre)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest