Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Mi a konteó? Az, hogy esetenként használhatatlanra lelassultak az utsó elérhető főverzió mindegyik FW-jével a modellek nagy része? Ezt bárki maga megtapasztalhatja, aki valaha is használt iPhone 3G-t, iPad1-et vagy iPhone 4-et. Ezek 1, de max. 2 főverzióval régebben tökéletesen futtattak mindent. Most még tök ugyanazokat a játékokat sem képesek nagyon durva szaggatás nélkül futtatni, amit régebben 30/60 fps-szel nyomattak. És a játékok aztán semmi plusz, új-iOS-only API-t nem használtak.
Nézd, ha a MS meg tudta csinálni, hogy ugyanazon a hardveren (például az én 11 éves(!) HP TC1100 táblámon) legalább olyan gyorsan (ha nem gyorsabban!) fusson a Windows 8.1, mint anno, újkorában a Windows XP (és persze a Vista / a Windows 7), akkor igenis elvárható lenne a sokkal-sokkal több pénzzel rendelkező Apple-től, hogy apait-anyait beadjon az új iOS-verziók régi gépekre való optimalizálásába. Nem ezt teszi, sőt...
Legalább annyit engedne az Apple, hogy szerencsétlen userek downgrade-elhessenek (A5 előtt) mindenféle bűvészkedés és SHSH blobozás nélkül, de nem. És az SHSH downgrade A5-ös vagy újabb CPU-jú gépek gazdáin aztán pláne nem segít, mivel lehetetlen. Már ez nagy eredmény lenne... De nem, az Apple-nek kell a még több pénz, még ilyen aljas módszerekkel is.
Nem véletlen, hogy a korábban hithű Apple-osok (pl. én) lassanként elszállingóznak a konkurenciához. Ez évben már hanyagoltam az új iPhone-ot, és “csak” az új iPad-et vettem meg. Az iPhone 6+ helyett meg vettem egy Note 4-et. Lassan tényleg csak a nők, nagymamák meg a tini lányok maradnak meg Apple usereiként (meg azon születéskor-hímneműek, akiknek Cook egyes “szivárványos” nyilatkozatai igencsak tetszhettek)...
-
_adaml21_
őstag
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Na, ez eléggé offenzív!

Az igazság valahol a kettő között félúton (odaát?
). Azt sem lehet állítani, hogy a készülékek nem lassultak szoftverfrissítések során, de azért 2 kivétellel használhatatlanná sem váltak (a 3 g az ios5-el, illetve az i4 az ios7-el, bár ez utóbbi a legutolsó frissítésnél javították).De, mint mondtam, ez androidos telefonoknál is épp így működik, vagy, ami rosszabb, nem is kap frissítést, és ennyi idő után már egy új appot sem lehet rá feltenni (el lehet dönteni, melyik a rosszabb).
Az iPad4-nél pedig nem lehet olvasni ilyen hibákról, szóval az egy egyedi, valszeg user error lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

). Azt sem lehet állítani, hogy a készülékek nem lassultak szoftverfrissítések során, de azért 2 kivétellel használhatatlanná sem váltak (a 3 g az ios5-el, illetve az i4 az ios7-el, bár ez utóbbi a legutolsó frissítésnél javították).