Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DaTika

tag

válasz silmatauki #4257 üzenetére

Ami azt illeti, nekem pl egy 4.1.2-es 3G-m van. Jelentem, a régi emlékekhez képest tetülassú minden létező szempontból. Ezen a telefonon annó driverrel meg duke nukemmel játszadoztam minden gond nélkül, most örülök, hogyha tudom a telefont kommunikációra (telefon/sms/email)(facebook messengerről nem is álmodok) használni. Mindazonáltal lássuk be, az Apple-nek (és az összes többi okostelefon (oprendszer.) gyártónak) érdeke a tervezett kihullajtás. Más kérdés, mennyire látványosan és nyílvánvalóan történik. Az apple kiadja az új os-t a régi telefonokra, amik cserébe a kb használhatatlan szintet fogják súrolni. A másik megoldás, hogy nincs 3+ évig szoftverfrissítés, és örülhetsz, ha megkapod a következő android főverziót. Nyílván megvannak az eszközök, amik akár 1-2-3 frissítést is megélhetnek, de sajnos ez kb. ugyan arra az árkategóriára jellemzőbb, ahol az iphone is tanyázik. Másik fontos szempont, hogy ezzel az apple megoldja magának a töredezettség problémáját (még ha a régi(!) user felé aljas módon is), így a fejlesztők, kiegészítő gyártók, stbstb... könnyebben tudnak tervezni, egyszerűbb a terméktámogatás, hiszen nem 86 féle OS verzióhoz kell igazodni. Amúgy megemlítem, hogy az MS kb. a teljes wp7-es felhozatalra b*szott wp8 frissítést kiadni tudtommal...

Új hozzászólás Aktív témák