Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zioncsabi

tag

válasz Amilo02 #41558 üzenetére

Kicsit megszolitva erzem magam, mert amit en peldaken irtam a telefonom hasznalatarol (is), arra egy kicsit kisarkitva jelentek meg valaszok. Bar egyik sem direkt valaszkent a reszemre, de ez most reszletkerdes. Szoval arnayalnam egy kicsit a kepet.

1.5-2 ev hasznalat utan az elmult 10+ evben azt vettem eszre, hogy a reggel 100%-on toltorol levett telefonomat kb este 5-6 korul mar toltore kellett tennem es hol volt meg az este 10- fel 11, mire hazamentem. Ezek a telefonok eleinte alapjaban veve mindig boven kepesek voltak kiszolgalni ezt a fajta felhasznalast, aztan bezuhantak. Volt, hogy aksicsere lett, volt, hogy biztositason keresztul kicsereltettem az egesz telot. De valahogy azok is hamar bezuhantak. 3-6 honap… gondolom nem zsir ujat kaptam, hanem valami refurbished dolgot, akar csak az aksi, akar az egesz telo lett cserelve. Ha most elkuldenem az iphone 11-t, valszeg abbol is azt kapnek, nem egy vadi ujat. Szoval felesleges ebbe belemennem.

Azota, hogy figyelek a 20-80% kozott tartasra, azt meg nem ugy kell ertelmezni, hogy rajta fugg az ember, hogy lekapja, amikor 79%-on van, jajnehogynyolcvanlegyenhuhuhuuuu… Cdsak siman maskor toltom, nem az ejszaka alatt. Ezzel most egy olyan felesleges penzkidobastol vagy vasarlasi kenyszertol vagyok tavol, ami nekem nem okozott egyaltalan semmi kulonos odafigyelest.

Új hozzászólás Aktív témák