Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
torkozsolt
üzenetére
Én használok usb-c-t videószerkesztéskor, azért a tapasztalatom szerint nem olyan mint a belső tárhely. Nem mondanám bugmentesnek a kezelését és ahhoz hogy lehessen vele dolgozni olyannak kell lennie az appnak ami támogatja a külső forrásból való munkát (pl. Fotók app azonnal kilőve).
-
Lezl
tag
válasz
torkozsolt
üzenetére
Igen én is egyet értek azzal hogy 400k erős egy tabletre csak azért vettem meg mert énbennem felcsillant a remény a 16.1el hogy hátha kicsit pcsíti az m1es tabletet az Apple hogy lehesen számítógép helyett használni ha épp úgy adódik... első apple termékem egyébként és azt tudom hogy nekem a Mac kizárt mert egyszerűen számomra használhatatlan munkára...annyi idegesítő dolog van benne hogy bőven elegendő az nekem ha valami kolléga megkér hogy állítsak be nála valamit benne, napokig agyvérzés kerülget utánna.
Android vonalon sajnos nincs elég erős tab ami tudjon kezelni belassulás nélkül 2 kijelzőt és normális multitaskot mert ott a Samsung S7 ami van nekem de az dex módban egyszerűen lassú és néztem az S8at de az már annyiba kerül majdnem mint az Ipad Pro és még mindig csak fele olyan gyors jó esetben.
Felraktam a 16.2 bétát hogy megtudjam nézni a külső kijelzős módot úgy ahogy megy de még elég bugos remélem sikerül stabilizálniuk, most még keresem az appokat hogy mindent tudjak ami Samsungon megy...jó lenne egy normális videólejátszó mert a VLC ugyan mindent lejátszik de keret nélküli ablakban még ne tud futni (4es verzióban igérik) (ha tudtok valamit annak egyébként örülnék mert van egy másik amit mondanak de az meg fizetős és én 30kt nem fogok érte adni, 3mat még adnék de 30at nem az tuti)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Macska topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen routert?
- Metal topik
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest