Hirdetés
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Óraátállítás
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
Amilo02
üzenetére
Amúgy ha ez IPS beégés, akkor azt elméletben ki lehet szedni (bár amit én láttam az nem így nézett ki, hanem ott volt halványan a beérett tartalom): egy nap, vagy egy hétvége full fehér képernyő kell hozzá. Pl. Egy hófehér kép a képnézegetőben full screen. Nálunk működött egy Acer tableten...
-
válasz
Amilo02
üzenetére
Szerintem mágneshez nincs köze, sokkal inkább az extrémebb hőhatások okoznak ilyet. Volt egy surface pro 1st genem aminek besárgult egy foltban a kijelzője, az pont a töltőcsatlakozónál történt.
Ezek a tabok tömve vannak mágnesekkel, nem tudom elképzelni hogy azok ilyesmit tudnának okozni, pláne nem a kijelző szélén.
A 2018-as pro például full fényerőn igencsak fel tud melegedni a kijelző alján (fektetett módban) mert ott van a kijelző vezérlője. Ha ezt még kiteszik egy jó napos és forró környezetnek simán megfőzi magát.
Persze ez csak az én feltételezésem.
Nem garis készüléknél én viszont ezért nem fizetnék 150-et egy új kijelzőért az fix..
Nyomott áron eladnám és jöhet az új pro szeptember/márciusban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nintendo Switch
- Asztalos klub
- PR-Telecom
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Autós topik
- GTA V
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- AKCIÓ! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest