Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
válasz
78zolika
üzenetére
Tény, hogy filmnézésnél sokkal előnyösebb a 16:10, de szoftver minőségben -a kötöttségek ellenére is- összehasonlíthatatlanul többet ad egy iPad.
Most vettem 9.gen-es iPad-et tegnap. Én is aggódtam a fekete csík miatt, mert sokat filmezek, de annyira nem vészes, mint előre vetítettem. Simán élhető. Szükség esetén zoomolható a kép (levágással).
Magától az IPS paneltől mondjuk nem vagyok elájulva, szerintem kicsit fakók rajta a színek. Bár ebben óvatosan kezelendő a véleményem, mert túlságosan hozzá van szokva a szemem a felsőkategóriás monitorokhoz. -
moleculez
veterán
válasz
78zolika
üzenetére
Szerintem egy tablet vásárlás annál komplexebb kérdés, hogy van-e fekete csík vagy nincs. A két rendszer (Android és iPadOS) gyökeresen eltérőek. Lehet, hogy minden másban annyival jobban tetszene az iPad hogy elnézed neki a fekete sávot, de az is lehet, hogy bár a Samsungon nincs (annyi) fekete sáv, de minden másban lényegesen roszabb/kényelmetlenebb. Meg persze az is, hogy az egész nem áll kézre neked úgy ahogy van, és neked az Android való, vagy fordítva.
-
bostone
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- További aktív témák...
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Xiaomi Pad 7 Pro + tartozék (8 GB, 256 GB)
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest