Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ahogy te is rájöttél, eleve szoftveresen elavultnak számító ipadet vennél, de ahogy nézem kapásból elég nagy elvárásokkal
- jelenleg egész jól használható, de hogy mikor lesz rajta valami OS ban senki nem tudja megmondani - ha meg tudnám, akkor már betippeltem volna az 5 számot, és nem itt irogatnék neked
- olyan kevés szolgáltatófüggő iPadet láttam az elmúlt 10 évben, hogy el se hiszem hogy pont kiszemeltél egy ilyet - egy szóval: NE . Vegyél függetlent és kész. Telekomosat vehetsz, mert azt 5 perc függetleníteni otthonról: [link]
- csak abba tudsz rakni SIMet ami Cellular modell
- igen wifi mindegyikben van - tudsz osztani netet az ipadnek
- őszintén tudod mit kerülj el? pont amit kinéztél: Mini 2 és 3 ma már nagyon elavult, lassúcska, tök gyenge CPUval - Mini 4 alig drágábban kapható: 50-60k körül - bőven megéri a plusz pénzt
- teljesen jó, én erre használom a sajátomat
1 év alatt járt nálam szinte az összes MiniMini 2 - lassú hardver és lassú bejutás, mivel nincs rajta TouchID
Mini 3 - ugyanaz a lassú hardver, csak kapott TouchID-t
Mini 4 - kicsit gyorsabb hardver, de iOS 14-15 alatt ez is kicsit lassúcska volt már
Mini 5 - jelen pillanatban ár érték bajnok, feleannyiba kerül használtan mint a Mini 6 újonnan, tök jó gyors, mindent tud, amit a "nagyok" - osztott képernyő, multitasking villámgyors, nagyon megszerettem
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest