Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eeXaa
addikt
válasz
ittakary
üzenetére
Köszi a választ!
U.K.ban élek, az itteni használtpiacot néztem.... itt tele van a kínálat mindenféle szolgáltatóssal.. ill, a wifiseknél van olyan is hogy wifi B meg C
...ahogy nézem nincs bennük gps, de tulképp nem is olyan fontos..
..nagy a dilemma, hogy mi legyen, mert nagyrészt tényleg szinte csak a store ban vásárolt filmjeim mobil nézésére venném, ill YT. szal a szuper gyorsaság annyira nem lényeg... viszont ha mondjuk jövőre v. azután nem tudnám használni erre, az nagy szivacs lenne... a mini5, ahogy látom nem lenne itt használtan lényegesen olcsóbban, mint egy új normál ipad, de akkor meg inkább az..... viszont az meg vszinű túl nagy lenne nekem....
...vmi régebbi iphonera is gondoltam erre a célra 7-X. a lényeg, hogy meg szeretném ezt úszni max 40e körül...
Új hozzászólás Aktív témák
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- BONTATLAN Új Ipad 11 gen Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest