Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
Big_Boss
üzenetére
Nem igaz, hogy nincs teljes magyar billentyűzet, ami rendesen működik is
Én is keresgélek már egy ideje, de PC-set nem akarok, látva, hogy a drótoson is fordítva van a 0 meg az í és nem jöttem rá hogy tudnám megcserélni... A Logitechekből, ami kicsi, abból nincs magyar, a Combo Touch-ból sincs magyar... Tényleg csak az Apple Smart Keyboard az egyetlen megoldás? Annyit mondjuk tutira nem adok egy billentyűzetes tokért! Akkor már inkább egy Magic Keyboard, az jó lenne a Macbookhoz is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én is keresgélek már egy ideje, de PC-set nem akarok, látva, hogy a drótoson is fordítva van a 0 meg az í és nem jöttem rá hogy tudnám megcserélni... A Logitechekből, ami kicsi, abból nincs magyar, a Combo Touch-ból sincs magyar... Tényleg csak az Apple Smart Keyboard az egyetlen megoldás? Annyit mondjuk tutira nem adok egy billentyűzetes tokért! Akkor már inkább egy Magic Keyboard, az jó lenne a Macbookhoz is.