Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveNo1
veterán
válasz
Rage47 #30619 üzenetére
Ok de pro készüléket venni ezek nélkül tényleg pénz kidobás. Én is gondolkodok új pron, de ha úgyis veszek majd apple silicon macet (remélem jön idén és jó is lesz) akkor tök felesleges a pro mellé. De az is lehet hogy már a 12.9es pro is elég lehet mindenre. Héten a gépemet be se nyomtam pl. 10.5. Pron tökéletesen el vagyok tartalom fogyasztás szempontjából., de azért a kijelző lehetne nagyobb, meg a gyorsabb gépeléshez billentyű sem lenne rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro M4 12, 9 Smart keyboard HU hibátlan
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest