- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Årpi
őstag
Nekem így diákigazolvánnyal csak 10-15k volt "csak" a felár, annyit bőven megért, azért az A12 más szint mint az A10
Én biztos nem venném már a "régit", annak ellenére, hogy az is vállalható még bőven. Ha hosszabb távra kell majd, akkor mindenképp a nyolcast választanám. Ha egy évre pl. egy iPad Pro/Air 4+-ra váltás előtt, akkor a hetes is tökéletes. -
kkdesign
senior tag
Megéri az újat venni. Valszeg a ramot veszik majd alapul mikor meghúznak egy határt, de az almás procik alapból egy bikák. és azért az a12 az már egy nagyon időtálló chip, neurális egységekkel. ami majd másik határ lehet. a határt arra értem, hogy a következő rendszerhez lehet h megkövetelik és azáltal kiesik a támogatottságból amii ezek alatt van. Ha ugródeszkának kell alap ipad akkor 7es, ha hosszú távra terveznél vele, mindenképp 8as. Én spec pont az a12miatt filózom h a 7esről lépek 8asra, vagy előző szériás air-re
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vallás
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én biztos nem venném már a "régit", annak ellenére, hogy az is vállalható még bőven. Ha hosszabb távra kell majd, akkor mindenképp a nyolcast választanám. Ha egy évre pl. egy iPad Pro/Air 4+-ra váltás előtt, akkor a hetes is tökéletes.