Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
Chereiose
üzenetére
Szia!
Én [Ilyet] használok. Ez egyben tok is. Műanyag, így félek hogy nem lesz olyan hűde tartós. De egyébként nagyon jó. Angol kiosztás, így én vettem rá billentyűzet matricát, még azokat is félbe vagdostam, mert totál máshol vannak a gombok, de ha megszokja az ember akkor nagyon király
4-5 napig nekem bírja, bár max 1 órát ha bevan kapcsolva billentyűzettel. Sosem visított még hogy lemerülne de általába előbb adok neki enni idaddel együtt 
Én reménykednék benne, hogy valaha az ios felismer egeret, na az igencsak jó lenne, akkor végképp helyettesítene mini laptopot nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
4-5 napig nekem bírja, bár max 1 órát ha bevan kapcsolva billentyűzettel. Sosem visított még hogy lemerülne de általába előbb adok neki enni idaddel együtt