Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci4
senior tag
Ipad 11.1.1 újraindulás, restart hiba.
Köszi a segítséget!

Nem volt kedvem pc itunes kombohoz,
Így hát Itthon kicsit parásan ugyan, de ráengedtem a frissítést..
Úgy voltam vele, hogy mivel már tudni mi a probléma, ha elindul a telepítés, akkor már nem okozhat galibát (talán)
Kétszer újra is indult, egyszer még a frissítés letöltése közben, egyszer meg a "telepítés előkészítése" közben..
De harmadikra elkezdte a telepítést.. egy 4-5 percet használtam most (nincs több időm per pillanat foglalkozni vele), de az alatt úgy tűnik okés lett. !
-
Laci4
senior tag
Köszi szépen!
Este otthon majd kipróbálom, illetve valószínűleg kénytelen leszek a PC-s változatot végre hajtani..
Mert most azt kipróbáltam, hogy vissza állítottam a dátumot, de ugyanúgy újra indult.Ha esetleg valami csoda folytán sikerülne letöltenie a frissítést újraindulás nélkül, és elkezdi telepíteni, onnan már nem lehet gond?
Vagy inkább nem kellene reckirozni, és a cikkben leírt módon kellene gépen frissíteni?

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Mini 7 (2024) 128GB Garanciális
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest